Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2020 06:37 - Всеки има някакъв скрит талант,
Автор: bdenkov Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 268 Коментари: 0 Гласове:
0



Защо се говори, че БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СА ПРАВОСЛАВНИ И ВЕРОУЧЕНИЕТО В УЧИЛИЩАТА ДА Е НЕПРЕМЕННО ПРАВОСЛАВНО?????
Извинявайте, но не искате ли да бъде и СЪВЕТСКО ИЛИ РУСКО ВЕРОУЧЕНИЕ ИЛИ МИЛИЦИНЕРСКО ИЛИ КГБ-ШКО????
Предмета преди 1944 се е наричал ПРОСТО
ВЕРОУЧЕНИЕ или РЕЛИГИЯ.
ПРАВОСЛАВИЕТО Е НАТРАПЕНО НАСИЛА ОТ РУСИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЛЕД ОТВЛИЧАНЕТО НА АРХИЕПИСКОП ЙОСИФ СОКОЛСКИ ОТ РУСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ ПРЕЗ 1861 ОТ ЦАРИГРАД.
ПРЕДИ ТОВА НИКОГА НЕ СТОЯЛ ВЪПРОСА ДАЛИ БЪЛГАРИТЕ СА ПРАВОСЛАВНИ ИЛИ УНИАТИ. БЪЛГАРИТЕ СА БИЛИ ПРОСТО ХРИСТИЯНИ, КОЙТО В ПО-ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ СА ИЗПОЛЗВАЛИ ИЗТОЧЕН ЦЪРКОВЕН ОБРЯД.
РУСИЯ НЕ САМО ОТРИЧА ПРАВОТО НА БЪЛГАРИТЕ ДА СА УНИАТИ, НО СЪЩО ТАКА И ПРАВОТО ДА СА БЪЛГАРИ.
10 ГОДИНИ РУСИЯ НАСТОЯВА, ЧЕ ОТДЕЛЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД И БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НЯМА И НЯМА ДА ИМА.
ОФИЦИАЛНА РУСИЯ НАСТОЯВА ПРЕЗ ПЕРИОДА 1861-1869, ЧЕ ВИСОКАТА ПОРТА СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА КАТОЛИЧЕСКИ РИМ И ФРАНЦИЯ Е ИЗФАБРИКУВАЛА ПРЕЗ 1861 БЪЛГАРСКАТА НАРОДНОСТ С ЦЕЛ ДА ОТСЛАБИ ГРЪЦКАТА ВСЕЛЕНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА В ЦАРИГРАД И ОТДЕЛИ БЪЛГАРИТЕ В ОТДЕЛНА ЦЪРКВА ПОД ВЪРХОВЕНСТВОТО НА РИМ.
Едва когато през 1869 Великия Везир Мехмед Емин Ами паша заплашва Руския посланник в Цариград Граф Николай Игнатиев, че със съгласието ИЛИ БЕЗ съгласието на Русия, той лично ще отдели Българския милет в отделна църква под върховенството на Рим и след това в отделен Български вилает, уплашения Граф Игнатиев убеждава Москва, да приеме Турския натиск, НО ПРИ ЕДНО УСЛОВИЕ:
БЪЛГАРИТЕ ДА СА ПРАВОСЛАВНИ!!!
Великия Везир Мехмед Емин Ами паша приеме това условие на Русия и Султана издава фермана за създаването на Българската Екзархия на 28 Февруарий 1870.
И ТАКА РУСИЯ КАТО НЕ УСПЯВА ДА ПРЕДОТВРАТИ ОТДЕЛЯНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ОТ ГЪРЦИТЕ,
НО ПОНЕ УСПЯВА ДА НАТРАПИ НА БЪЛГАРИТЕ ПРАВОСЛАВИЕТО.

Всеки има някакъв скрит талант,
но дали ще има условия да се прояви е отделен въпрос???
Таланта на гениалния танцьор Фред Астер сигурно никога нямаше да се прояви, и той щеше да наследи баща си в пивоварния занят в затънтената дълбока провинция на Омаха, Небраска и там щеше да се пенсионира като пивовар и да танцува само по местните празници,
но през 1905 баща му остава без работа, семейството решава да се премести в град Ню-Йорк където има по-големи шансове да се намери работа.
И докато бащата си търси работа и подработва тук и там,
майката започва да поощрява певческия талант на дъщеря си (по-голямата сестра на Фред Астер) за да могат да изкарват по някоя и друга пара чрез пеенето и танцуването на малкото момиченце.
Без каквото и да е намерение, малкия Фред Астер започва да имитира и следва танцовите стъпки на сестра си.
Публиката харесва танцуването на малките деца и лека по лека те стават професионални танцьори наместо професионални пивовари.

НА ТОВА АЗ МУ КАЗВАМ ИСТИНСКИ ПАТРИОТИЗЪМ И МИЛЕЕНЕ ЗА БЪЛГАРИНА И БЪЛГАРИЯ - ДА СЕ ПОМАГА НА ДЕЛО НА БЪЛГАРИ, а не само да се бръщолеви, плямпа и зад пламенните патриотични лозунги да се краде от Българската хазна, Българския народ и да се изнася в чужбина откраднатото.
Стефан Богориди (1775-1859) като пръв съветник на Султана е бил същевременно и Принц на остров Самос, но го е управлявал от Цариград, а на място в Самос се е разпореждал Котленеца
Гаврил Кръстевич (1813-1898),
който Стефан Богориди праща да учи право във Франция на държавни разноски (на Оттоманската империя) и по-късно е за известно време Министър на Правосъдието на цялата Оттоманска империя.
Когато Котленеца Капитан Георги Мамарчев (1786-1846) бива осъден на заточение до живот в Диарбекир през 1835 във връзка с Велчова Завера,
Стефан Богориди урежда излежаването на присъдата му да стане в затвора на остров Самос.
След като Капитан Георги Мамарчев е бил трансфериран от зандана в Диарбекир в зандана на остров Самос,
губернатора на остов Самос Гаврил Кръстевич го освобождава от затвора и на практика живее свободно в остров Самос до смърта си през 1846.
Самия Стефан Богориди закупува доста обширен парцел със сгради на него НА НАЙ-ПРЕСТИЖНО МЯСТО В ЦАРИГРАД НА БРЕГА НА БОСФОРА НА ЗЛАТНИЯ РОГ
И ГО ПОДАРЯВА НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА В ЦАРИГРАД ЗА ДА ИМАТ ТАМ ОБЩЕЖИТИЕ ЗА БЪЛГАРИ,
МЕТОХ ЗА ЖЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ,
ГОСТИЛНИЦА ЗА БЪЛГАРИ,
ЧИТАЛИЩЕ И БЪЛГАРСКА ЦЪРКВА.
ЕЙ ТАКИВА БЪЛГАРИ ДНЕС НИ ТРЯБВАТ,
А НЕ ПРАЗНИ ДЪРДОВКОВЦИ, ПЛЯМПАЧИ, ВДИГАЧИ НА ЛОЗУНГИ, ЛИЦЕМЕРИ, И ДЕМАГОЗИ ДЕТО САМО НА ДУМИ МРЪТ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, а на дело само крадат от хазната и прахосат държавна Българска пара.

Не съм чел Ленин да е бил хомосексуалист.
По скоро има данни, че е бил пристрастен към секс със сравнително млади девойки, които са били изкусни в любовното изкуство.
Най-известната му любовна афера е с Ине́сса Фёдоровна Арма́нд (1874-1920) в Париж през 1908-1912.
Инесса е била само 4 години по-малка от Ленин, но известна с любовния си талант и чар.
Най-вероятно там в Париж Ине́сса Фёдоровна Арма́нд го заразява със сифилис, който тя е получила чрез импулсивните си сексуални контакти с привлекателни млади мъже.
Има запазени лекарски журнали от този период на двама видни Парижки лекари, които потвърждават факта, че Ленин се е лекувал от сифилис в Париж през този период от време.
Но за жалост по това време дори и най-добрите лекари са можели да лекуват само външните прояви на сифилиса, а самата бактерия на сифилиса е оставала да работи латентно в тялото на заразения индивид, дебнейки за момент на отслабване на имунната система за да се развихри.
Най-вероятно брака му с Надежда Крупская е бил само формален и никога не са имали интимни контакти.
Надежда Крупская никога не е била диагнозирана и никога несе е лекувала от сифилис.
Най-вероятно те са се оженили защото и двамата са били следственни и съда е гледал много по-снисходително на семейни хора. И двамата са можели да получат смъртни или дълги затворнически присъди. Но след като сключват брак получават само заточение в Сибир.
Трябвало е за пред хората да се преструват на съпруг и съпруга.
Развода не е бил общественно приет в онези времена, а ако Надежда е била лесбийка (което е много вероятно) и, което е било наказуема извратеност в Царска Русия, за нея брака е бил идеалното прикритие.
Така и двамата са си правели взаимна услуга:
Надежда спасява Ленин от смъртно наказание като се жени за него,
а Ленин я спасява от евентуално преследване поради нейните лесбийски похождения.
За това Надежда си кюта и търпи постоянните любовни афери на Ленин и редовните му посещения на заведения за заможни господа, където те са получавали интимни наслади срещу заплащане от млади девойки обучени в любовното изкуство.
Има голяма вероятност и пристрастието на Ленин към искусен секс да му е коствало и живота в последна сметка.
Брат му Дмитрий му урежда сексуална среща със една своя любовница на име Фани Каплан, наскоро след като Ленин е бил наяхал Русия през 1918.
На 30 Август 1918 след един митинг отстранява охраната си за да има личен разговор с една другарка на задната седалка на един от автомобилите с които товарищите пристигат за този митинг.
Но наместо една свирка или бърз секс получава 4 куршума.
Имал е късмет, че Фани Каплан е била с много лошо зрение и никоя от огнестрелните рани които е получил не е била смъртоносна.
Но тези наранявания отслабват имунната му система, сифилистичната бактерия скрита в тъканите му се активира и започва да го подяжда отвътре и само след 3-4 години е пълен инвалид. Умира на 21 Януарий 1924 само на 53 годишна възраст.
ИЗВОДА КОЙТО МОЖЕМ ДА СИ НАПРАВИМ
ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО ОТ ДИСТАНЦИЯТА НА ГОДИНИТЕ, ПРОВАЛА НА КОМУНИЗМА И СМЪРТА НА ЛЕНИН Е:
ПРЕДИ ДА СЕ ОВЛАДЕЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ,
ТРЯБВА ДА СЕ ОВЛАДЕЯТ КУРВИТЕ!!!
МОЖЕ ДА ИМАШ ВСИЧКИТЕ БОГАТСТВА НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ, ЦЯЛАТА МОЩ НА БОЛШЕВИШКАТА АРМИЯ И РЕПРЕСИНАТА МАШИНА НА ЧК,
НО КАТО НЯМАШ ЕДИН КУРВАЛАК ЗА ШИБАНЕ,
ТОВА МОЖЕ ДА ТИ КОСТВА ВСИЧКО!!!

Интересното на по-известните​ руски управници е че всички са умрели от сифилис?!!! Поне според западните учени. Особено английските! Като се започне от Иван Грозни та се стигне до Ленин. Може някое западно светило да откриете че и Сталин го е сполетяла същата съдба?! А Путин направо е абониран за тая "срамна болест". Стига да има кой да разкрие "истината" след 40г.

Благодарение на Октомврийската Революция от 1917,
Ленин става веднага световна знаменитост за броени часове и целия свят заговорва за него.
По това време Съветското външно разузнаване е било все още много младо и е работило главно срещу Белогвардейц
ите.
Поради това най-различни разследващи журналисти издирват всичко за Ленин и го публикуват преди Съветското външно разузнаване да бъде достатъчно силно и да има хора и ресурси да се погрижат за репутацията на Ленин в чужибина.
след като през 1922-24 Ленин е обявен за Господ на Съветска Русия, Съветското външно се юрва да му чисти облика и в чужбина с подкупи, заплахи и убийства,
НО ДО ТОГАВА ВЕЧЕ СА БИЛИ ПУБЛИКУВАНИ И СТАНАЛИ ДОБРЕ ИЗВЕСТНИ ФАКТИ ОТ ЖИВОТА МУ, КОИТО СА БИЛИ МАЛКО НЕУДОБНИ.
НО ПОРАДИ СТАТУТА МУ В СССР, ДОРИ И НА ЗАПАД МАЛКО ЖУРНАЛИСТИ СА СЕ ОСМЕЛЯВАЛИ ДА ПИШАТ НЕЩО НЕУДОБНО ЗА ЛЕНИН В ПЕРИОДА 1922-1991.
Но през перкиода 1917-1922 изскачат на бял свят медицинските журнали на лекари в Париж, Франция от които става ясно, че по време на престоя си в Париж през 1908-1912 Ленин се е лекувал от сифилис.
Също така става известно и това, че където и да е живял в чужбина, винаги редовно е посещавал заведения за развлечение на заможни мъже с жени изкустни в любовното изкуство.
По-късно Съветското външно разузнаване полага големи грижи тези факти да се забравят или ПОНЕ ДА ИМА СТРАХ, ЧЕ КОЙТО ГИ СПОМЕНАВА МОЖЕ ДА ПОСТРАДА.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bdenkov
Категория: Музика
Прочетен: 360125
Постинги: 591
Коментари: 295
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930