Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2021 00:42 - Не вземайте тези, които ви обичат за даденост!
Автор: bdenkov Категория: Тя и той   
Прочетен: 377 Коментари: 7 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Много бих искала да посветя този пост на всички хора, които са във връзка.

Моля ви, братя и сестри, от дъното на душата си ЦЕНЕТЕ онези, които ви обичат! Ценете онези, които много се стараят за вас, защото когато ви доскучее от тях, може да срещнете хора, които да вгорчат живота ви и да ви накарат много да съжалявате!

Сега чрез интернет, хората имат ИЛЮЗИЯТА, че партньор лесно се намира и секс забежките са под път и над път. Да, лесно е да се завържат запознанства, но защо е вече толкова трудно да се създадат пълноценни и дълготрайни връзки?

Защо мъжете и жените не могат да решат кой е виновен за страданията на другия? И ДВАМАТА СА ВИНОВНИ! ВСИЧКИ ЗАЕДНО СМЕ ВИНОВНИ, не са нито само мъжете, нито само жените! ВСИЧКИ СТРАДАМЕ ЕДНАКВО ЗАЕДНО!

Колкото мъжете са използвани във връзки, точно толкова са използвани и жените! Това е реалността, тези, които обвиняват само единия пол са си затворили очите тотално и вече не виждат нищо освен себе си!

ВСИЧКИ СТРАДАМЕ! В С И Ч К И !

На хората ТОЛКОВА БЪРЗО им омръзва техният партньор, с тези социални медии все нещо не им стига, все се намира някоя по- красива и вълнуваща жена, някой по- мускулест и богат мъж, все нещо на хората не им достига!
Все имат илюзията, че може и по добре и по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре , и ВСЕ ХОРАТА СА НЕЩАСТНИ!

Моля ви, изключете понятието ПО- ДОБРЕ от умовете си и ОЦЕНЕТЕ онова, което животът ви е дал!

*Защото има хора, които се молят денем и нощем дори някой да ги погледне! Онова, което отхвърляте с лека ръка, милиони в тази секунда се МОЛЯТ ЗА НЕГО!

Всеки път, когато почувствате удоволствие да вземете партньора си за даденост и да го нараните, вие наранявате себе си! Рискувате после да останете завинаги сами! Животът винаги има начин ДА ВИ ОТНЕМЕ онова, което не цените!

Не се стремете към ПРЕВЪЗХОДСТВО И ОТМЪЩЕНИЕ, стремете се към ДОБРИНА! По- лошо е да нараниш някого, отколкото да бъдеш наранен!
Всеки един човек, който ви обича, НЕ Е ПОРЕДНИЯТ ПРОФИЛ В ИНТЕРНЕТ, а е една ИСТИНСКА ДУША!
НОСИ ЖИВОТ, КОЙТО СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИТЕ ДИАМАНТИ НА ВСЕЛЕНАТА! ВСЕКИ ЛЮБЯЩ ЧОВЕК Е ЕДИН ДАР И ЕДНА ВСЕЛЕНА, КОИТО ПРАВИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ СЕБЕ СИ, АКО НАРАНИТЕ И СЪСИПЕТЕ!

Колко тъжно е да виждам хора, които са толкова благословени и обичани, а вземат любовта на другия за скучна даденост и слабост, а един ден съжаляват, че човекът вече ги е забравил!
ВИЕ ГУБИТЕ, когато наранявате тези които ви обичат, А НЕ ТЕ, ЗАЩОТО ТЕ СА ВАШИЯТ НАЙ- ГОЛЯМ ДАР!


НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЕДНИ ДРУГИ, УМОЛЯВАМ ВИ, НЯМА ДОСТОЙНСТВО В ТОВА ДА СТЕ НАРАНИЛИ НЯКОГО! НЯМА НИКАКВА ЧЕСТ В ТОВА!

Не съсипвайте хубавите връзки и си създавайте свои! Светът достатъчно страда и без вашата злокобна намеса! Давайте ЛЮБОВ около себе си и благодарете ВСЕКИ ДЕН ЗА ВСИЧКО, което имате!
С появата на интернет, все повече бързи и краткотрайни връзки, и все по- малко щастливи и уверени хора, които остават заедно!


Уловите ли се красивият ви партньор с обичта и желанието си да ви доскучава, ударете си един много силен шамар, та дори да ви боли после глава, по- малко ще ви боли, отколкото да осъзнаете грешките си един ден и да е твърде късно!



Гласувай:
1



1. bdenkov - 1
24.10.2021 00:44
Наистина някои мислят, че като крият изневери, хитринки и "прецакай доброто другарче"са "надхитрили" и "изиграли" глупака/глупачката който, ято прави изненади, не забравя годишнини, тръгнал е във връзката с отворена душа и изцяло чисти намерения, но никой не е надхитрил съдбата си и хората обикновено възрастни тръгват или по добрия или лошия път на това какви човеци ще са, средно положение няма. Толкова ли е трудно да не флиртувате, лъжете, изневерявате, дори даже най-вече в семейства, все да не сте "забравих да ти звънна" забравих да те изненадам, всичко забравилия, но не й да изневери, или бъдете добри хора, или си се събирайте да се надцаквате един друг.
цитирай
2. bdenkov - 2
24.10.2021 00:44
Да... точно такива които се правят на много състрадателни и изкарват истината наяве по-късно тайно правят така и подтикват нещата така да се случват. И после се смеят колко са жалки някои други.
цитирай
3. bdenkov - 3
24.10.2021 00:45
Не мисля, че има кой да те чуе в дългосрочен план.
цитирай
4. bdenkov - 4
24.10.2021 00:45
Няма по- ценно от това да те обичат, но колко го осъзнават това? Накрая вси„ко си проличава, няма перфектни хора, всеки има недостатъци.
цитирай
5. bdenkov - 5
24.10.2021 00:46
Думите ти трябва да вникнат дълбоко в съзнанието на всеки, който се е запътил към пътеката на "безразличието" и отвръщането от човека, който ги обича. Харесва ми написаното и ми се иска повече хора да го видят и оценят.
Знаеш ли кое е глупавото, обаче? В днешно време всеки много говори, но малко прави.
Случи ми се преди няколко месеца да се разделя с човек, за когото обърнах света си само, за да е щастлив, за да го бъде между нас :) От различни градове сме (казвам, защото може би се оказа фатален фактор) и в даден момент явно просто му омръзнах.
И в замяна на цялата ми любов.... ами изневери ми с пикла на 18, няколко дни преди една от срещите ни и вместо едно "извинявай, просто така го усетих", примерно, получих лошо отношение и обиди, коментари всякакви по свой адрес и поведение тип "не ми дреме, оправяй се". Ами, оправих се, но не беше това правилният начин да се случат нещата, според мен.
И да... в крайна сметка аз излязох виновната и черната за това, че той не знае какво иска и не може да се отдаде на връзката ни. Толкова грозно постъпи след случилото се, че дори и да не го мразя и никога да не съм искала да му навредя по какъвто и да е начин, просто ме отврати от себе си и от месеци не го искам в живота си по какъвто и да е начин.
Смешното е, че на всички разправя колко бил влюбен в мен, колко аз не съм била сериозна, как съм го използвала, как съм го била приела за даденост и т. н.
Всичко, което той ми причини бе изкарано от устата му сякаш е мое действие. :)
От моята уста нищо не излезе. Събрах се, преодолях го и продължих напред.
Та, затова... по-малко приказки и повече действия.
Надявам се написаното да влезе дълбоко и да промени нечия история.
Не е готино да си непукист, а да те е грижа за другия.
Важно е да влезе в промитите мозъци на голяма част от населението.

цитирай
6. bdenkov - 6
24.10.2021 00:47
Тези умоления... много детински подхождаш... Всеки си отговаря сам за себе си. Проблемът знаеш ли какъв е? Че човек се ражда тъпо животно, и в повечето случаи си умира такова. Много трудно да му налееш акъл, за да може това същество поне собственият си интерес да си преследва, до някаква взаимна изгода да стине.

Тези приказки за "даденост" са типични за хора които са спали в часовете по биология. Хората не се приемат за "даденост", омръзват си, кранчето с хормони прекъсва... И това е биологичен факт. Природата ни събира, за да се създаде новото поколение, и след няколко месеца, най-много година-две, хората се гледат като непознати. Това е БИОЛОГИЧНАТА реалност. И аз да ви замоля, четете ги тези учбници...

След хормоните, поне навремето хората са оставали заедно заради децата. Това си е жертва, и затова хората трябва много ясно да се разберат - готови ли си за такава или не. Имат ли връзка на някакво друго ниво (приятелство, сходни виждания за живота) или е било просто хормони. Хората са нещастни, защото са глупави и не се познават. Често се надценяват, и наистина не им пука особено за последствията - особено за останалите. Но ако поне ако ти си достатчно образован, то можеш да направиш правилният избро за себе си, независимо другият как се държи. Примерно аз като мъж, никога няма да се обвържа с българка, защото IQ-то и е изключително ниско, и както един български социолог (днес политик) каза - в сексуален план, българката търси липсващото звено между хомо сапиенс и австралопитека... Добре че повечето са толкова тъпи, че не знаят за какво говори.

Това да се филмираш след някоя забежда, че е бъдещ твой партньор и да очакваш да те подкрепя... Проблемът си е лично твой. И да, типично поведение за българските жени, които си намират някой да им шепне хубави приказки на ухото, докато не си изпълни "мислията" и се врътне... После що ви бил лъгал, що не бил сериозен, що ви изневерявал... Ами щото сте нямали нищо друго помежду си освен много хормони и
цитирай
7. bdenkov - 7
24.10.2021 00:49
После що ви бил лъгал, що не бил сериозен, що ви изневерявал... Ами щото сте нямали нищо друго помежду си освен много хормони и много (взаимни) лъжи. Привличането не означава любов, но повечето българки вярват в това, защото не познават истинска любов. Не свата с "оценяване" само, това е на интелектуално ниво. Трябва да стигне до емоциите, и дали ще стане или не е до характер. Нещо което повечето ги интересува само пост фактум, ако изобщо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bdenkov
Категория: Музика
Прочетен: 359890
Постинги: 591
Коментари: 295
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930