Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2021 10:38 - Невижданият руски грабеж над България – кратък курс за начинаещи. На война с отровната руска пропаганда в България, разпространявана от
Автор: bdenkov Категория: Политика   
Прочетен: 400 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Невижданият руски грабеж над България – кратък курс за начинаещи.
http://kontraprop.co...B0%D1%80%D0%B8/
По полицейски данни през 1942 г. в страната върлуват общо 381 партизани. Увеличават се десетократно няколко дни преди нахлуването на Червената армия.

Според доклад на Георги Димитров до Сталин от септември 1944 г. членовете на БКП са 7 000 човека. През октомври вече са 50 000.

Контра Пропаганда: Партизанското движение в България, за разлика от Гърция, е слабо и вреди предимно на мандри и планински овце. Терористичната дейност на СССР на територията на Отечеството във времената на Втората световна война не върви според желанията на другарите. Затова пък Георги Димитров и обкръжението му имат интерес да представят партизанското движение като героична, масова съпротива срещу „фашистите“. Затова Гошо Тарабата (прякора на Димитров) и неговото обкръжение си затварят очите за фалшивите партизани и самозвани борци срещу предишната власт. Чудесен пример е този самозван партизанин, сниман в Пловдив, чието облекло съвсем не подхожда на човек обикалял чукари и шубраци. Затова пък, гражданите на България, бяха натоварени с издръжката на тези „борци срещу фашизма“ – една привелигирована каста търтеи и паразити.

В същия период след нахлуването на Червената армия, в страната ни са убити без съд и присъда над 30 000 българи.

На 7 декември 1945 г. по заповед от Москва започва и Кървавия Божик – разправата с българите в Пиринска и Вардарска Македония, които не искат да се откажат от своя род и родина и да се пишат „македонци“.

В кампанията са избити 21 000 българи, а над 110 000 са насилствено репатрирани. Десетки хиляди са задържани, арестувани и хвърлени в лагери. Над милион българи са насилствено принудени да се откажат от националността си и българското си име. Следва и Народния съд, чиито жертви са над 2000.

Всички смъртни присъди са подписани от тогавашния министър на правосъдието Ради Найденов – дядо на днешния външен министър.

Всичко това – под дулата на 300 000 окупационен корпус на Червената армия, който остава в България до 1947 г. Издръжката му е по-голяма от бюджета на държавата ни.
Освен това руснаците изземат наличния държавен резерв от 25 милиона кг. тютюн, 5000 кг. розово масло (по-скъпо от златото), както и цялото количество лавандула от държавния резерв. Продават го на САЩ по пазарни цени в долари.

Разкостени и изнесени в Русия са над 100 завода като военна плячка. Сред тях са и трите ни самолетостроителни фабрики в Ловеч, Божурище и Казанлък.

Старите хора в Ловеч и днес имат приказка: „Дойдоха руснаците и от самолети слязохме на каруци.“

От 1947 г. България е задължена да доставя селскостопанската си продукция за СССР под себестойност. Задължени сме да изкупуваме остарели съветски технологии и въоръжение. Срещу долари. През 1959 г. страната ни окончателно фалира и в хазната ни не остава и цент за да плащаме на руснаците.

Взето е решение от ЦК на БКП на Кремъл да се предаде и целият ни златен резерв на БНБ. В траншове през следващите 4 години от 1960 до 1964 г. на руснаците са предадени 32 тона злато. Целият наличен златен резерв.

Следва втори фалит – през 1969 г., когато страната ни отново моли западни банки за долари, за да плаща на руснаците.

През този период България плаща за руския петрол по 25 долара за барел при международна цена от 18 долара за барел. През 80 -те години следва и третия фалит.

България финишира „дружбата“ през 1989 г. с 10 милиарда долара външен дълг. 600 милиона пенсии като тази на баба ми по онова време – 50 лева. Цената на бензина тогава бе 1 лв.
Финишираме като най-бедната държава в Европа, с най-ниски пенсии и заплати и най-голям демографски срив.

И днес България продължава да плаща най-скъпия руски газ и горива. Горницата е около 6 милиарда лева годишно. Над 30% от икономиката ни е в ръцете на руския олигархичен империализъм официално. Поне още толкова в ръцете на техни подставени лица, мекерета и 5000 офшорни фирми.

Руска собственост са стратегически предприятия като Нефтохима, Булгартабак, БТК, Виваком, Мтел, КТБ, хотелски, търговски и аптечни вериги (да не споменавам империята на ТИМ, Гергов и тем подобни подставени лица), както и половината ни Черноморие, окупирано от апартхотели, хотели и затворени комплекси на местни и руски олигарси.

От последния факт последиците са, че вече нямам от години близък, приятел, колега, който да избира родното Черноморие за почивка поради шума, мръсотията и презастрояването…

Да продължавам ли?! С Росатом?!
Или Южен поток, с който се опитаха българския народ да плати газопровод на Русия до Австрия?!

Или 1 милиард и двеста милиона за два безсмислени реактора?!

Или 4 милиарда, източени от КТБ. Пари, налети от държавните ни предприятия, с които руснаците финансираха обръчи от фирми на ДПС, паразитни политически проекти като „България без цензура“ и изкупуване на телевизии, сайтове, вестници и разпространителски вериги?!

Добре си помислете за кого да гласувате!!!

И се замислете защо т.нар. патриоти няма да споменат нито един от горните факти.

Да не говорим за безродните комуняги, които дължат властта си и милионите са на руските си господари.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bdenkov
Категория: Музика
Прочетен: 359808
Постинги: 591
Коментари: 295
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930