Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2020 06:40 - Паметниците на позора І=http://encho1.blog.bg
Автор: bdenkov Категория: Политика   
Прочетен: 596 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Енчо Червенаков @encho1.blog.bg 9 апр 2014 11:15
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/blogini/2014/04/09/pametnicite-na-pozora.221832?fbclid=IwAR22JiaEhUYZsILOgeeyfvlMgXyp4m_pXyFyfjzq7SxMj2psnDbUibczsdc
Енчо Червенаков @encho1.blog.bg 9 апр 2014 11:15
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/blogini/2014/04/09/pametnicite-na-pozora.221832?fbclid=IwAR22JiaEhUYZsILOgeeyfvlMgXyp4m_pXyFyfjzq7SxMj2psnDbUibczsdc
  Енчо Червенаков @encho1.blog.bg 9 апр 2014 11:15
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/blogini/2014/04/09/pametnicite-na-pozora.221832?fbclid=IwAR22JiaEhUYZsILOgeeyfvlMgXyp4m_pXyFyfjzq7SxMj2psnDbUibczsdc https://www.dnes.bg/blogini/2014/04/09/pametnicite-na-pozora.221832?fbclid=IwAR22JiaEhUYZsILOgeeyfvlMgXyp4m_pXyFyfjzq7SxMj2psnDbUibczsdc

Какви са тези паметници и кои са съществата, които им се кланят?   Едните са български комунисти, деца и внуци на лумпенизираната измет от бойната престъпна организация, позната като БРП – БКП, която по времето на Царство България, срещу рубли, долари и злато проведе мръсна война срещу собствения си народ и на 09.09.1944 г. с помощта на Съветската армия извърши преврат и превърна България в огромен концлагер, обграден с бодлива тел. От благодарност към Москва, те построиха паметници на окупатора, които се превърнаха в култови места, където майкопродавците ходеха да засвидетелствуват верността си към своите господари и работодатели. На тези фалшиви паметници, те поставиха надписи в които окупаторите се именуваха като „освободители”, а умрелите в резултат на пиянски свади, отравяне с алкохол или разстреляни за мародерство (от собствените си командири) войници се наричаха „паднали за свободата на България съветски войни”. Тия същества, (не ги наричам хора, понеже латинското наименование „Homo sapiens” означава „Разумен човек”, а зомби състоянието и разума са две взаимоизключващи се противоположности) и до днес продължават да повтарят като папагали изтърканите комунистически клишета, защото някой от тях са с толкова промити мозъци, че не могат да мислят самостоятелно, а други – защото осъзнават, че ако признаят истината, ще трябва да признаят и това, че са потомствени лъжци, крадци, убийци и манипулатори.  

„Триумфална арка” под която ще преминат нацисти и болшевико-комунисти в общ парад на войски от Червената армия и Вермахта.
image  
„Да здраствует рабоче – крестьянская Красная Армия освободительница”  

Другите са руснаци, макар и не всички, но значителна част от руското общество, което от своя страна, останало с наранено самочувствие след разпада на СССР и краха на комунистическата утопия (втълпявана му поколения наред), изпадна в своеобразен вакуум и за да го запълни се обърна към национализма и изтръска от нафталина бляновете за възкресяване на Руската империя. Те не искат да приемат горчивата истина за Червената
армия като агресор, наложил кървава болшевишко-комунистическа диктатура в държавите, които е окупирала и игнорирайки това, че никой не ги е канил, нито молил за нещо, продължават да се придържат към наложеното от пропагандата клише за някаква си „Червена армия – освободителка”.

image
 

image

image
    На гореизложените снимки се вижда паметник – фалшивка в Бургас, построен от комунистите, в чест на някакви си уж „починали съветски войни-освободители през 1944-1945 г”.
Този паметник, макар и фалшивка, но все пак е български и като такъв само българската държава е в правото си да се разпорежда с него, за каквото и да е.
Но ето, че реалността показва друго. През м. март 2014 г. хора с телени четки и друга техника усилено работеха по него. Запитани, какво в същност става тук, те отговориха: Ами, руснаците платиха ...” Стана ясно, че „братушките” са поели инициативата в свои ръце, плащайки на частна фирма, за да го почисти и разкраси, т.е. след като изпонакупиха имоти у нас, а после си основаха и своя организация, сега започват безцеремонно да се разпореждат, сякаш не са чужденци, а се намират на бащинията си!   Никоя уважаваща себе си държава не би позволила такива провокации, но явно България не е от тях!   Каква е истинската история на този паметник и кои са тези мистериозни „починали съветски войни-освободители през 1944-1945 г.”? Всъщност става дума за два случая. Първият е от преди 09.09.1944 г., когато морето изхвърля няколко трупа на удавници, за които се предполага, че са на съветски моряци. Властите нареждат да бъдат погребани, за да не ги ръфат животните. Няма битки! Няма герои! Няма освободители! Вторият е след 09.09.1944 г., когато България е вече окупирана от Съветската армия, а комунистите вилният по градове и села и повсеместно избиват не само политическите си противници, но и мирни граждани за лично отмъщение. Няколко съветски войници, разквартирувани в Бургас, разбират, че на гарата има цистерна със спирт и отиват там, за да се напият. Един от служителите им казва, че спиртът е отровен и се опитва да ги разубеди. За благодарност, те го убиват! Напиват се със „суров” спирт и умират! Няма битки! Няма герои! Няма освободители! Има пияндурници и мародери!   Това е горчивата истина за една от многото построени от безродниците-комунисти, фалшивки, познати под името паметници на позора!  
image
    Паметникът, който виждате на снимката т. н. „Альоша” (в Бургас), представлява събирателен образ на „съветския” войник и е един от многото, построени от комунистите паметници на позора, мърсящи площадите на много градове и села в цялата страна. Служи като култово място на безродниците, за поклонение пред „Съветската армия”, благодарение на която можаха да узурпират властта и да окрадат и съсипят България.  
image
    На тази снимка се вижда пояснителна табела, към същия паметник. Тя е поставена през посткомунистическия период (2008 г.) и ясно проличава объркването на лакеите, които след изчезването на СССР (тяхна хранилка поколения наред), не знаят на кой „Господ” вече да се кланят. Изведнъж „съветският” воин стана „руски”!!! А освен руснаци, в съветската армия е имало много други националности и преименуването на „Альоша” от съветски воин, на руски е обида към тях и демонстрация на слугинаж достоен за съжаление и презрение...!!!   Това е нагледен пример за безграничната низост и безнравственост на българските комунисти, потомствени измекяри и безродници, наследници на рубладжиите русофили.   ПОЗОР !!!



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Всичките тези паметници трябва
13.02.2020 06:44
да се срутят, ама посерковците, които ни управляват, много се боят, че руснаците щели да ги пречукат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bdenkov
Категория: Музика
Прочетен: 355759
Постинги: 591
Коментари: 295
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031