Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2020 02:46 - Храбрия Войник Швейк!
Автор: bdenkov Категория: Изкуство   
Прочетен: 189 Коментари: 0 Гласове:
0



Божеее, продажно племе, продажни @@@@@@@@пелета комунисти.

Слава богу, че най красивите , райски земи, станали повод от времето на дедото на Иван Грозни да сънуват властелините на Кремал как наследяват Византия и напускат техните северни пустини, слава богу, че не е стъпил по тези земи червеноармейски ботуш, за да ги освободи и да построи Младост 4 на Халкидики.
Сега ние си ходим когато си искаме! Мука!

Юрий Андропов, който дълги години е бил шеф на дейноста на Съветското КГБ в чужбина и по негово време КГБ става "държава в държавата" и действа почти само по усмотрение на собствените си структури, преценява, че света и технологията са се променили много от времето на Екатерина Велика, когато на практика се утвърждава стратегическата линия на Царска Русия за сухоземна експанзия свързваща Русия с пристанищата на Средиземно Море И ТОЙ НАРЕЖДА ОЩЕ ПРЕЗ 1983 СЪВЕТСКОТО ПРИСЪСТЕВИЕ В НРБ-то ДА БЪДЕ НАМАЛЕНО ДРАСТИЧНО И ДА СЕ ФОКУСИРА НА ДЕЙСТВИТЕЛНИ СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ ДЪРЖАВИ КАТО КИПЪР И Т.Н.
Стратегическата линия на Андропов е май и до сега основната външно-политическа линия на Русия, но в кашите които настъпиха след смърта му всеки дърпа на своя страна и особенно свързаните с бившия СССР Български Комунисти и техните Съветски преки партньори не губят надежда за връщане към "доброто" (за тях) старо време.

На телефона на бюрото на Георги Димитров за пряка връзка с Кремъл имало надпис:
"Не дразнете животните!"

Някои нямат работа други търсят работници - една обява оттук с начална заплата 2000 с опция нагоре. Повод за размисъл :
"Търси се човек за работа в уеб хостинг компания. Изисквания :
- Добър английски
- Опит в администрирането на Linux базирани операционни системи ( CentOS, Ubuntu )
- vmware/VSphere
- cPanel/WHM
- OpenVZ
- Windows Server
Предимство е опит в Perl & bash scripting
Работата е от вкъщи, независимо от локацията.

България - През дивите Балкани
Bulgarien - Durch den wilden Balkan
Филм на NDR TV за България
Ein Film von Ernst Sasse
Субтитрите се включват от бутон CC. При повторно натискане на бутона излиза и меню за избор

цел на мащабния проект е била течението на река Дунав да бъде пренасочено към София, т.е. река Искър да потече на обратно чрез система от шлюзове. Достигнала до София, водата, която извира от планината Шварцвалд е трябва да запълни т.нар. Софийско море, което от своя страна да бъде свързано с река Струма. Предвижда се и връзка с река Марица и по друг прокопан канал да стигне до Черно море. Чрез тези плавателни канали корабите биха могли да плават от Балтийско море, с което Дунав е свързан в Германия, да минават през Софийското море и по Струма да достигат Бяло море, а по Марица до Черно море. Резултатът – София на три морета.

И да не забравяме революционната някога
Twist again
Chubby Checker

Направо е трудно да се повярва,
че са минали 55 години от записа на
Hello Mary Lou през 1961
от Ricky Nelson

Bye Bye Love
1957
Ricky Nelson

https://www.youtube.com/watch?v=RZHB89bwrwU


Струва ми се, че средата на 1980-те беше вчера, но простата аритметика казва, че минаха 30 години от тогава.
Но въпреки 30-те години две момиченца от 1980-те години Саманта Фокс и Сабрина могат да ти съберат очите даже и сега с хита
Call me

Австрия е първата Европейска държава в по-новата история, която още през 17-ти век започва да налага
МУЛТИ-ЕТНИЧЕСТВОТО И МУЛТИ-КУЛТУРАТА
като средство не само за обединяване на различните групи от населението говорещи различни езици, имащи различни етнически корени и различни обичаи в една държава,
НО И КАТО ЕДНО МНОГО УМНО СРЕДСТВО ЗА ТЕРИТОРИАЛНА ЕКСПАНЗИЯ за сметка на Оттоманската империя, като Австрийците започват да играят ролята на "освободители" на поробените християни, като разбира се нямат никакво намерение да дават пълна независимост на "освободените" от Турците етнически групи, а просто да ги включат в Австрийската империя, с известна местна културна и политическа автономия.
Има известни съмнения, че даже и в самото си зараждане Австрийския МУЛТИКУЛТУРАЛИЗЪМ, е бил един страх от Германизацията зараждаща се в Прусия, която предлага алтернативно решение на проблемите свързани с различните малцинства в една и съща държава - ЕДИН ЕЗИК, ЕДНА КУЛТУРА, ЕДНА РЕЛИГИЯ.
Австрийците не са можели да преглътнат факта, че малка, много по-слаба, северна и по-бедна Прусия започва да се издига и започва да мери мегдан с много по-богатата, южна наследница на Римската Империя, Австрийска империя.
Но още в самото начало на този Австрийски експеримент с мултикултурализма Австрия получава един много суров урок, от който за съжаление не се поучава.
В СЛЕДСТВИЕ НА ЛОШАТА КОМУНИКАЦИЯ МЕЖДУ ГОВОРЕЩИТЕ РАЗЛИЧНИ ЕЗИЦИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ НА АВСТРИЙСКАТА АРМИЯ, РАЗЛИЧНИ УНИФОРМИ И ДРАЗГИ МЕЖДУ ОФИЦЕРИТЕ И ВОЙНИЦИТЕ, АВСТРИЯ ПРЕТЪРПЯВА НАЙ-КРУПНОТО СИ ПОРАЖЕНИЕ ОТ ТУРЦИТЕ В БИТКАТА ПРИ КАРАНСЕБЕШ ПРЕЗ 1788 В КОЯТО САМИТЕ АВСТРИЙЦИ СЕ САМОИЗБИВАТ ПО ГРЕШКА И ОСТАВЯТ УБИТИ НА БОЙНОТО ПОЛЕ НАД 10,000 АВСТРИЙСКИ ВОЙНИ ОЩЕ ПРЕДИ ТУРЦИТЕ ДА СА ПРИСТИГНАЛИ.
И на деня на Храброста не бива да забравяме и
Храбрия Войник Швейк!!!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bdenkov
Категория: Музика
Прочетен: 359717
Постинги: 591
Коментари: 295
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930