Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2022 07:43 - Няма да се сбием с руснаците, защото тях ги е шубе да се сбият с НАТО!
Автор: bdenkov Категория: Хоби   
Прочетен: 602 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Е да де , ама като ми влезеш в дома с оръжие , аз също няма да гледам дали ми е американска пушката или калашников ,отнасям те също на момента , ти си дошъл с агресия ,не аз у вас .

Русия искала войските на НАТО да се изтеглили от България. Та нали българската армия е членка на НАТО, та въпроса ми е къде да се изтегли българската армия? 😉

Ултиматумът на Путин е акция на безсилие. Не може да повярва, че цяла Европа е срещу него и Русия. Цяла Европа ли казах? Всъщност да, цяла Европа с изключение на Лукашенко, не Беларус, а Лукашенко. В Беларус набира сила русофобията.

Румънците наистина са в НАТО, не като нас, само с единия крак. И коментарите им са различни от нашите, много по-твърди.

Никакви американски ядрени заряди няма в България,те са в Турция в Инджирлик и им пази ислямските трибуквия от руски бой..

Джуджето дори не смее да помисли за нападение срещу НАТОвска държава, каквато е България, защото тутакси ще изяде хурката . България не е нито Грузия, нито Приднестровието, нито Южна Осетия, нито Украина - това значи да скочи на НАТО !


Кралските военновъздушни сили на Нидерландия изпращат два изтребителя F-35 от 5-то поколение в България през април и май, за да подкрепят дейностите на НАТО за въздушна полиция в Черноморския регион.

"Всички усилия са насочени към деескалация на ситуацията в Украйна чрез диалог и дипломация. В крайна сметка това е в интерес на всички участващи страни. В същото време е важно да сме подготвени за нежелания сценарий, при който преговорите се провалят", каза Кайса Олонгрен, министър на отбраната на Нидерландия.

Въоръжените сили на страната планират да разположат два от своите модерни изтребители F-35 и помощен персонал в България в рамките на засилената мисия на НАТО за Air Policing.

Това ще е първият случай, когато подобни невидими за радарите самолети се изпращат за Air Policing в съюзническа държава. За момента не е ясно в коя българска авиобаза ще бъдат разположени стелт самолетите.

Нидерландия е първият съюзник, който използва изтребители от 5-то поколение в тази мисия в Югоизточна Европа. Изтребителите имат огромен принос към колективната отбрана на НАТО, подчертават властите в страната...........
https://bgnes.bg/news/niderlandia-izprashcha-na-b-lgaria-dva-iztrebitela-f-35-zaradi-ukraina/





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bdenkov
Категория: Музика
Прочетен: 359176
Постинги: 591
Коментари: 295
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930