Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2022 19:53 - 5000+ години безмилостна война между паразитни евреи и техните нещастни жертви
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 3155 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 30.09.2022 19:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image


5000+ години безмилостна война между паразитни евреи и техните нещастни жертви  

23 септември 2022 г
 Детелина 

Безмилостна война между паразитните евреи и техните нещастни жертви

От Бен Класен

Вижте също: Juden Raus! Хиляда и тридесет еврейски изгонвания през цялата история

Антагонизмът датира отпреди 5000 години. Слушайки днешните еврейски манипулирани новини и пропаганда, преобладаващата част от американската общественост има впечатлението, че враждебността към евреите е просто скорошен изолиран феномен, измислен от Адолф Хитлер. Казвано им е отново и отново, че евреите са сладки, любезни хора точно като всички останали (само че в повече) и само поради лудите, параноични предразсъдъци на онзи див човек Адолф Хитлер, евреите са избрани несправедливо без никаква причина. Накарани сме да вярваме, че преди Хитлер да дойде, никога не е имало конфликт между евреите и останалия свят.

Непреодолим конфликт. Нищо не може да бъде по-далеч от истината. Конфликтът между паразитните евреи и техните много страдащи домакини в целия цивилизован свят е стар като самата история. Този конфликт е толкова основен, колкото този между майката пионер и гърмящата змия, за която споменах в една от първите глави. Това е непримиримо, въпрос на живот и смърт и ще продължи, докато или евреите бъдат унищожени, или Бялата раса бъде унищожена. Причината за това е присъща на талмудическата религия на самите евреи, която разглежда всички езичници като вечни врагове, които трябва да бъдат експлоатирани, ограбени, освободени, манипулирани и убити в полза на евреите. Как го правят е предмет на няколко други глави в тази книга. 

Паразитите на цивилизацията. В тази конкретна глава искаме да покажем, че евреите са били ужасявани и ненавиждани паразити на гърба на цивилизованите нации от незапомнени времена; че са били изхвърляни от почти всяка цивилизована бяла нация в света, не само веднъж, но многократно от една и съща страна, или от същия регион, или от един и същи град. 

От устата на евреите. Доказателствата, които представяме тук, не са от „пристрастни” езически източници, а напротив, взети са директно от собствените записи на евреите. Голяма част от информацията, дадена тук, е извлечена главно от еврейски енциклопедии, които са написани от евреи, за евреи и главно за евреи. В него откриваме, че евреите са били прогонвани, избивани, прогонвани, мразени и ненавиждани от почти всяка държава и град, които са нападнали. Това се е случвало не само веднъж, но многократно, връщайки се назад в историята до времето, когато са изгонени от Египет през второто хилядолетие пр. н. е. (преди около 3500 години). Въпреки че това не е непременно първото, това е първото голямо експулсиране на евреи в историята. 

Серия от хлабини. В този анализ обаче ние сме загрижени най-вече за конфликта между евреи и езичници в Европа. Нападенията бяха спонтанни и могат да бъдат преброени с хиляди в села, градове и страни. Откриваме, че атаката срещу евреите в определени моменти е протичала в кампания или серия и са ѝ дадени определени имена. 

Поредицата Armleder: Име, дадено на лидерите на атаките срещу „германски“ евреи 1336-39 г., които са отговорни за кланетата на над 100 места в Елзас, Швабия и Франкония. 

Кланетата на Черната смърт: Те протичат частично по едно и също време, но в по-широк район на Европа и по-дълъг период от време. Евреите бяха обвинени (и с право) в отравяне на кладенци по време на черната чума и пускане на болни тела в питейната вода и по този начин разпространение и влошаване на чумата. Атаки са извършени в Полша, Испания, Франция, Каталуния и Северна Италия. Само в Германия нападенията са извършени на 350 места, докато 60 големи и 150 малки еврейски общности са били унищожени.

Богдан Хмелницки е казашки водач (1593-1657). През 1648 г. той оглавява ответно въстание в Украйна. Това доведе до унищожаването на стотици еврейски общности и убийството на стотици хиляди евреи, съвременен източник потвърждава, че 744 еврейски общности са били унищожени. Евреите наричат ​​това кланета  в Хмелницки .

Помогне! Помогне! Бунтове: Антиеврейски лозунг, използван по време на бунтовете в Германия през 1819 г., вик, произхождащ от времето на кръстоносните походи.

Кланета в Риндфлейш: Серия от унищожителни атаки срещу евреи в цяла Франкония и околните региони през 1298 г., след еврейско обвинение в ритуално убийство . Водени от баварски благородник на име Риндфлейш, 146 еврейски общности са унищожени. 

Симон Петрула (1880-1926): украински лидер, който със сили под негово командване (1918-20) извършва 493 погрома, в които са убити 16 706 евреи. Освен тези серии, има определени термини, които евреите използват отново и отново в атаките срещу тях, термини, които обикновено не се разбират от не-евреите. 

Погром: Организирано клане за унищожаване на общност или масова група евреи. 

Еврейско ритуално убийство или обвинения в кървава клевета: Един от най-отвратителните и покварени религиозни ритуали, на които евреите са се отдавали през вековете. Процедурата е да се отвлече млад християнин, обикновено момче на възраст от 6 до 8 години (понякога момиче) в тайна стая в синагога. Жертвата се завързва за маса, съблича се и тялото й се пробожда с остри ритуални ножове на същите места, където гвоздеите уж са влезли в тялото на Христос. Кръвта се източва в чаши и се пие от евреите като част от пасхалния ритуал . Евреите отричат ​​тази зверска практика и се отнасят към тях само като към обвинения.

Факт е, че те не само са били обвинявани в същата зверска практика от римско време, но са били осъждани за това и са били обесвани, обезглавявани и изгаряни на клада за това престъпление в практически всяка страна в Европа (както ще видим) и дори в някои от мюсюлманските страни. Твърди се, че убитото бебе на Чарлз Линдберг е станало жертва на еврейско ритуално убийство в последно време. След като лично проучих случая, се убедих, че е вярно, тъй като със сигурност отговаря на шаблона.

Оскверняване на домакина: Обвинението, че евреите умишлено са осквернили или изтезавали елементите (хляб и вино), осветени от свещеник на католическа церемония в Масачузетс. 

Упоритите евреи продължават да се връщат.Ще отбележим, че в редица страни или градове евреите са изчерпвани (изгонвани), понякога дори пет-шест пъти. За непосветените това повдига въпроса - как е възможно евреите да бъдат изгонени от определен град и след това отново да бъдат изгонени от същия град 20 години по-късно? Отговорът е, че евреите са като хлебарки. Те са най-упоритата раса в историята и винаги се връщат, без значение колко са били убити, прогонени или колко са ненавиждани от жертвите-домакини. Винаги се връщат, тоест ако градът е плодородна почва за техните паразитни манипулации. Трябва да помним, че евреите са паразити, а паразитите трябва да живеят върху други, върху продуктивно тяло. В случая с евреите най-добрата им жертва е процъфтяваща бяла общност. По същата причина бълхите заразяват кучето отново и отново, или една къща трябва да има третирания за борба с вредителите всеки месец, за да предпазва от хлебарки и други насекоми вредители, така е и с евреите. Те винаги се връщат, за да заразят отново продуктивна общност. 

Вечна война. За да покажем колко широко разпространено е било еврейското нашествие през вековете и колко универсална е била враждебността срещу тях, ще прегледаме течната война между еврейското нашествие и опита на езичниците да се отърват от тези паразити. Нашата информация е от самите еврейски източници и поради липса на място представлява само малка капсула от всички налични. 

ДРЕВНИ ВРЕМЕНА 

Египет: Въпреки че конфликтите между евреите и приемните цивилизации предшестват писмени записи, най-старото голямо експулсиране, което имаме, е когато евреите са били изгонени от Египет, защото са станали непоносими. Датата е приблизително средата на второто хилядолетие пр. н. е. Векове по-късно евреите се завръщат в огромни количества и Александрия се превръща в център на тежко заразяване. Сериозни бунтове срещу евреите в Александрия избухнаха през 38 г. сл. н. е. и отново през 66 г. сл. н. е. Имаше допълнителни смущения от страна на евреите, които бяха потушени с изключителна жестокост. През 115-17 г. „александрийските” евреи са жестоко нападнати и Голямата им синагога е изгорена. През 414 г. евреите отново са изгонени от този град. 

Азия: В Медина, град в Арабия, Мохамед, който първоначално е бил приятелски настроен към евреите, през 622 г. сл. н. е. или ги изгонва, или ги избива всичките и оттогава евреи не са били допускани там. Селевкия е древен град на Тигър. Евреите се стичат в този град след разрушаването на Арулия и Асиния. Това доведе до масово клане на евреите през 40 г. сл. Хр., но те се върнаха. 

Византийска империя: Юстиниан, император от 527 до 565 г., възприе цялостна антиеврейска политика, забранявайки им държавна служба, военни постове и всякакви други позиции на влияние. Тази политика се спазва през следващите векове и несъмнено е основната причина Източната Римска (Византийска) империя да оцелее след Западната Римска империя с хиляда години. 

Рим: Най-старата продължаваща еврейска общност в Европа е създадена в Рим, със записи, датиращи от 139 г. пр. н. е., но те несъмнено са били там много по-рано. Цицерон, великият римски държавник и писател, разпознава евреите като организиран враждебен елемент още през 50 г. пр.н.е. и често ги атакува в речите си в Сената. Император Тиберий изгонва евреите от Рим през 19 г. сл. н. е., но те скоро се завръщат. Император Клавдий изгонил редица евреи от Рим през 49-50 г. сл. Хр

През 116 г. император Траян заповядва превантивно избиване на евреите в Месопотамия, тъй като те са били причината за постоянни бунтове в тази област. Докато римското завоевание и култура се разпространяват в Европа, Рим е първоначалният център, от който еврейските кредитни банкери се разпространяват от Северна Италия и след това в останалата част на Европа. Въпреки заплахите и превратностите срещу евреите, папите [евреите] като цяло помогнаха за защитата на евреите от възмутено население.

СРЕДНОВЕКОВНА ЕВРОПА

Разпръснат от Рим. Разпространявайки се от Рим и следвайки римските завоевания, евреите се разпространяват из Европа. С напредването на цивилизацията, промишлеността и търговията в отделните области и градове паразитният евреин последва и впи дълбоко пипалата си в обърканите си домакини. 

Ситуация с куче и бълха. Тъй като нямаме място, по-долу представяме само миниатюрна скица на повтарящи се еврейски нашествия и реакциите на техните обсадени домакини, които никога не са знаели как да се справят с еврейския феномен. Подобно на ситуацията с кучето и бълхите, кучето иска да се отърве от бълхите, но никога не се е научило как да го направи.

 Вечна война. Колкото и кратко да е, следното дава представителна картина на вечната война между кръвосмучещия евреин и опитите на белите езичници в Европа да ги отблъснат. Ще вземем държавите по азбучен ред. 

АВСТРИЯ

Еврейско ритуално убийство. 13-15 век са белязани от сериозни гонения. През 1420 г. в резултат на обвинение в еврейско ритуално убийство , всички евреи в Австрия са или изгорени, прогонени или насилствено покръстени. Те обаче не изчезват и през 1670 г. Маргарет Тереза ​​постановява ново общо експулсиране. 

В Залцбург еврейската общност е била избита по време на епидемията от Черната смърт през 1349 г. и отново след обвинение за оскверняване на домакините през 1404 г. Те са били изгонени от архиепископа през 1498 г. В провинция Тирол евреите са били обвинени в отравяне на кладенци по това време на Черната смърт. Като допълнителен резултат от еврейско обвинение в ритуално убийство през 1475 г., еврейските общности в Трент, Рин и Лиенц са унищожени и накрая през 1520 г. всички евреи са изгонени от Тирол.

Без спиране на прилива. Имаше враждебна, но неефективна реакция на завръщането им. Карл Люгер (1844-1910), който беше кмет на Виена от 1897 г., уволни утвърдените еврейски служители, въведе сегрегация в държавните училища и предприе други мерки срещу евреите. Въпреки това, той имаше малък ефект при спирането на еврейския прилив до Хитлеровия аншлус на Австрия през 1938 г. 

АНГЛИЯ

Дойде с нормандското завоевание. Евреите за първи път нахлуха в Англия с нормандското завоевание през 1066 г. Скоро те станаха потиснически събирачи на данъци за Короната и монополизираха финансите, търговията и търговията. През 1144 г. първото еврейско обвинение в ритуално убийство е повдигнато срещу тях в Норич, а Чосър (1340-1400) пише за еврейското ритуално убийство на Хю от Линкълн през 1255 г. По времето на Третия кръстоносен поход, 1189-90 г., е имало сериозни бунтове срещу евреите в цялата страна, придружени с много кръвопролития. Антагонизмът нарасна още повече поради техните финансови манипулации и измама и те най-накрая бяха изгонени от цялата страна от крал Едуард I през 1290 г.

В Лондон, еврейската централа, евреите са се установили добре преди 1100 г. Имало е убийствена атака срещу евреите по време на коронацията на Ричард I през 1189 г. и още няколко по време на Войните на бароните от 1263-66 г. Евреите в Лондон са изправени пред обвинения в еврейски ритуални убийства през 1238, 1244 и 1276 г. 

Врати, отворени от Оливър Кромуел. Оливър Кромуел беше еврейският Chabez-goi, който отвори шлюзовете през 1655 г. и паразитните евреи отново се нахвърлиха масово. До 1696 г. евреите имат контрол върху Банката на Англия и оттогава запазват контрола върху банките, финансите и правителството. 

ФРАНЦИЯ

Ранно заразяване. Еврейското нашествие във Франция започва сравнително рано, преди 70 г. сл. н. е. и до девети век Франция е основният център на дейност на международните еврейски търговци, наречени Раданитите . Към 11-ти и 12-ти век еврейските общности във Франция стават най-гъсто заселените в света. Това предизвика враждебна реакция и поради техните нечестиви практики те бяха изключени от занаятите и търговията. След това евреите все повече и повече монополизираха лихварството и финансите, задушавайки търговията на езичниците. 

Еврейско ритуално убийство. Убийствените атаки срещу евреите стават обичайни след Първия кръстоносен поход (1096 г.). Както в много други страни, тъй като са били изгонени от една област, те са се преместили в друга област и скоро отново са се върнали на първоначалното място. В Блоа първото обвинение в еврейско ритуално убийство през 1171 г. доведе до изгарянето на 31 евреи. По време на Четвъртия кръстоносен поход (1235-36) клането на евреи в Бретан завършва с експулсирането им през 1391 г. В град Каркасон евреите са временно изгонени през 1253 г., отново през 1306 г. и накрая през 1394 г. След еврейски Ритуално убийствов провинция Дофине те са изгонени през 1253 г., но се завръщат през 1289 г. След 1305 г. серия от заповеди за експулсиране са наложени срещу евреите в провинция Гаскония, завършвайки с общото експулсиране от 1394 г. 

Евреите създадоха Френската революция. В останалата част на Франция беше постановено общо изгонване и насилствено проведено през 1306 г. През следващите няколко века еврейските дейности във Франция бяха потиснати, но пламнаха радикално през десетилетията преди Френската революция, която евреите предизвикаха. След като екзекутираха краля и кралицата през 1793 г. и хвърлиха Европа в 20 години братоубийствена война, евреите отново бяха напълно в седлото. По време на Френската революция те систематично гилотинират френското благородство и френското ръководство. Това изтребление и следващите 20 години от Наполеоновите войни обезкървиха до смърт каймака на френската нация. Франция никога не се е възстановила. 

ГЕРМАНИЯ

Интензивна вражда. В никоя страна войната през вековете не е била толкова ожесточена и интензивна, както между евреите и германския народ. Докато държави като Англия, Франция, Испания през Средновековието са били (повече или по-малко) обединени под един владетел и способни да изгонят евреите (повече или по-малко) от цялата страна съответно през 1290, 1306 и 1492 г., фрагментираните германци никога не са били в такава позиция до 1871 г. По това време вече е твърде късно, а евреите твърде могъщи и твърде добре укрепени в световен мащаб.

През Средновековието, когато едно германско херцогство или княжество ги изхвърляше, те просто щяха да избягат на съседната територия, да се размножат и скоро да се върнат. Никога не можеше да се осъществи каквото и да било смислено прочистване в цялата германска земя. Независимо от това, омразата на евреите към германците и обратното беше най-вирулентна в германските държави и до ден днешен германският народ е основната цел на геноцид от международната еврейска мрежа. 

Историята на войната между евреите и германците е дълга и тук можем да дадем само малък фрагмент. 

До 1090 г. евреите са станали толкова отвратителни и непоносими, че кръстоносците са убили евреите в Рейнланд, района на най-гъстото еврейско заселване в Германия по това време.

евреи Засилена епидемия. По време на епидемията от Черната смърт (1348-49) евреите са обвинени в разпространение на чума чрез отравяне на кладенци и пускане на заразени тела в кладенци. Само в Германия през това време нападения срещу евреи са извършени в около 350 области, докато 60 големи и 150 малки еврейски общности са били унищожени. Много градове след това се опитаха да прогонят евреите завинаги, но евреите винаги се връщаха, както ще видим.

Средновековни непрекъснати войни. В Бреслау еврейската общност е унищожена през 1349 г. През 1453 г. обвинение в оскверняване на домакините доведе до убийството на 41 евреи и прогонването на останалите. В Кобленц евреите са претърпели преследвания през 1265, 1281 и 1287 г. и от атаките на Армледер през 1337 г. Еврейската общност е унищожена по време на кланетата от Черната смърт от 1349 г., но те се завръщат до 1356 г. и отново са прогонени от цялата провинция Трир през 1418. Дейността на евреите в Дрезден е записана за първи път през 1375 г. До 1448 г. те са изчерпани поради дейността им по фалшифициране на монети и подпомагане на хуситите.  

евреи Монополизирани финанси. Еврейската общност е изгонена от Дюселдорф през 1438 г., но се завръща в края на 16 век. Въпреки антиеврейските бунтове в Ерфурт през 1221 г., еврейската общност продължава да се развива до кланетата на черната смърт от 1349 г., когато оцелелите са прогонени. Те се завърнаха през 1357 г. и отново бяха изчерпани през 1458 г. Еврейската общност във Франкфурт на Майн беше унищожена през 1241 г. и отново от флагелантите през 1349 г. Евреите във Франкфурт монополизираха лихварството и финансите през Средновековието и дори днес Франкфурт е един от най-важните еврейски финансови центрове в света. Бунтовете във Фетмилх през 1614 г. доведоха до временно експулсиране, а войната от 1796 г. доведе до унищожаването на голяма част от еврейското гето във Франкфурт. 

Кланета от Черната смърт. В град Халберщад евреите са изгонени през 1493 г., върнати са през следващия век и отново са прогонени през 1594 г. Основната дейност на евреите в град Лайпциг е даването на пари назаем. Те бяха унищожени при кланетата от Черната смърт през 1349 г., но други се върнаха. Евреите в Майнц са прогонени още през 1012 г., но скоро се завръщат. Стотици са убити от кръстоносците през 1096 г., въпреки защитата на епископа, но други скоро се завръщат. Последваха поредица от кланета по време на Черната смърт (1349), но евреите продължаваха да се връщат. Едикти за експулсиране са издадени през 1438, 1462 и 1470-71.

Риндфлейш кланета. В Нюрнберг, където евреите се заселили през 12 век, основната им дейност също била лихварството. Еврейската общност е унищожена през 1298 г. по време на кланетата в Риндфлейш, когато са убити 728 евреи. По време на кланетата от Черната смърт (1349) 562 са били убити, а останалите са прокудени. Заради коварните си лихварски интриги те отново са прогонени през 1499 г. 

Придворни евреи Манипулирани владетели. Евреите са присъствали в района преди дори да се формира германската държава Прусия. Когато Фредерик Уилям става велик курфюрст, еврейската власт се разширява бързо. Те станаха „придворни евреи“, лихвари, майстори на монетен двор, доставчици на армията и аристокрацията на общността.

Връща се многократно. В древния и красив град Ротенбург еврейската общност е унищожена по време на кланетата в Риндфлайш от 1298 г., подновена е и отново унищожена през 1349 г. Евреите отново се завръщат, отново са отблъснати през 1349 г. Евреите отново се завръщат, отново са отблъснати през 1397 г. след кланета. Те се завръщат отново през 1402 г. и са прогонени през 1520 г. 

Обвинен в отравяне на кладенец. През 1348 г. в град Щутгарт евреите са изгорени по обвинение в отравяне и разпространение на черната чума. През следващите векове имаше редица изгонвания. Историята в Трир беше подобна. Еврейската общност е унищожена през 1349 г., проникнала е обратно след няколко десетилетия, отново е прогонена през 1418 г. и се завръща през 1500 г. 

Винаги връщан. Горният модел може да се повтори в почти всеки германски град, всяка германска провинция. Където и да се заселят евреите, те се превърнаха в отвратителни паразити и бяха прогонвани отново и отново от възмутено население. Но те винаги се връщаха, за да забият пипалата си по-дълбоко. Те се поучиха от предишните си грешки и станаха по-хитри в неутрализирането на комуникацията, която решиха да експлоатират и удушат. 

Тридесетгодишна война, подклаждана от евреи.Към края на Средновековието повечето германски градове многократно са прогонвали евреите. Но те винаги се връщаха в по-големи количества. Братоубийствената Тридесетгодишна война (1618-48) срещу християнството изправи католици срещу протестанти. Тя беше провокирана и подстрекавана от евреите, унищожи 65% от германското население и 80% от сградите и имуществото. Той остави германската нация в хаос, по-разпокъсана от всякога на малки завистливи дребни държавици. Това върна германската нация може би 300 години назад, но, както обикновено, еврейската позиция спечели много от това. Разпокъсаните, обеднели държави се обърнаха към евреите като заемодатели. Много от ключовите позиции бяха заети от придворни евреи, военни доставчици, финансови съветници, събирачи на данъци, лихвари и много други жизненоважни области. Еврейската власт и нашествие нарастват до ерата на Хитлер.

ПОЛША

Тежко нашествие на хазарски евреи. Еврейското нашествие започва през 9-ти век и е подсилено от агресивните хазарски елементи по това време. Въпреки погромите, кланетата и прогонванията, еврейското нашествие нараства до 19-ти век и през първата половина на 20-ти век Полша има най-голямото еврейско население (процентно) в света. 

Хмелницки въстания. Ритуалните еврейски убийства от евреи доведоха до отмъщение в Позен през 1399 г. и в Краков през 1407 г. Студентите в Краков започнаха антиеврейски бунтове през 1401 г. и атаки бяха извършени в Краков, Лвов, Позен и другаде. Те са прогонени от Варшава през 1483 г., от Краков през 1491 г. Въстанията на Хмелницки срещу евреите (1648-49 г.) унищожават стотици еврейски общности. Икономическите ограничения (срещу евреите), погромите и обвиненията в еврейски ритуални убийства се повтарят в цяла Полша. Хиляди са убити от размириците на Хайдмак през 1768 г. в Украйна.

евреите съставляваха 50% от градското население. След 1815 г. по-голямата част от Полша е под руско управление и нейната еврейска история продължава под Русия. До 1828 г. евреите съставляват 50% от градското население на Полша, което я прави страната с най-много евреи в света.

Разглеждайки реакцията в някои от големите градове, откриваме, че еврейски погром се е случил в Бялисток чак през 1906 г. В град Калиш е имало цяла поредица от преследвания, започващи през 14 век. През 1656 г. еврейската общност в Калиш е унищожена от полския генерал Чарниецки. 

През 1399 г. обвинение за оскверняване на домакините в Позен доведе до убийството на равин и 13 старейшини и антиеврейски изблици се случиха там през 1468, 1577 и 1687 г. Евреите, живеещи във Варшава, бяха преследвани през 1454 г. в резултат на (италиански францискански проповедник) Подстрекателството на Капистрано и са изгонени от града през 1483 г. 

евреи Монополизирана търговия със зърно. Евреите се заселват в Пинск през 16 век и скоро монополизират търговията със зърно. Евреите страдат тежко при кланетата в Хмелницки от 1648-49 г., а също и при шведските войни от 1700 г. Въпреки това до началото на Втората световна война населението на Пинск е 70% еврейско. До 1939 г. в град Варшава живеят 360 000 евреи, една от най-високите концентрации в Европа по това време. 

РУСИЯ

Силна омраза. Огромно еврейско население. Омразата между народа на Русия и евреите е една от най-силните в историята на универсално ненавиждания евреин. Преди Първата световна война Русия имаше 5 600 000 евреи в границите си, най-голямата обща концентрация или евреи в която и да е страна в света до този момент, едва по-късно надвишена от еврейското население на Съединените щати в момента. 

90% от днешните евреи са от хазарски произход. Част от тежкото еврейско нашествие се дължи на хазарите, хищно турско племе, което е изградило империя между Черно море и Каспийско море и се простира на север до средата на днешна Русия. Хазарите приемат юдаизма при крал Булан през 8 век сл. н. е. Смята се, че 90% от днешните евреи са потомци на хазарите, а не на „палестинските“ евреи, въпреки че и двете са еднакво порочни. 

Покорен от Ярослав. През 1083 г. руският ерцхерцог Ярослав завладява хазарите и включва тяхното царство в същинска Русия. Руснаците едва ли осъзнават вирулентността на чумата, която предполагаха, че ще асимилират. Истинската война обаче не започва до 16 век. 

През 1563 г. 300 евреи са удавени в Полоцк и Вителиск. През 1648 г. Богдан Хмелницки оглавява въстание на казашки и украински маси срещу евреи и полски земевладелци. Това доведе до унищожаването на стотици еврейски общности, един еврейски източник твърди, че 744 еврейски общности са били унищожени и стотици хиляди евреи убити. Евреите са нарекли това кланета в Хмелницки. 

евреите са изгонени от Украйна. Когато Украйна е присъединена към Русия през 1667 г., евреите са прогонени от украинска територия. Клаузи, забраняващи на евреите да посещават Русия, са включени в договори, подписани от Русия с чужди сили през 1550 и 1678 г. Заповеди за експулсиране са издадени през 1727, 1738 и 1742 г. През 1753 г. общо 35 000 евреи са изгонени от Русия. През 1762 г. Екатерина Велика разрешава на чужденци да живеят в Русия, с изключение на евреите. През 1791 г. с указ тя ограничава евреите до ограничена зона, наречена бледа на заселване, и след това те могат да живеят само в градовете в тази област. 

евреите не се асимилират. Цар Александър I изгонва 20 000 евреи от провинция Витебск и Могилев през 1824 г. Цар Александър II се опитва да асимилира и русифицира евреите, но без успех. В отмъщение той е убит през 1881 г. от еврейски революционери. Руснаците реагират с нови погроми, считайки евреите за подривен елемент, който трябва да бъде държан отделно от населението на селото, и приемат Майските закони. През 1891 г. евреите са изгонени от Москва.

евреите подклаждат революция. Враждебността и войната между руския народ и евреите се ускориха, достигайки кулминацията си със случая Бейлис (1911-13) по обвинение за еврейско ритуално убийство в Киев. Евреите бяха силно организирани за революция. През 1905 г. те правят опит за революционно сваляне на руското правителство, но не успяват. 

Успешна революция. Установен комунизъм. По време на участието и поражението на Русия в Първата световна война и последвалата еврейска комунистическа революция те обаче бяха изключително успешни. Евреите застреляха царя, хвърлиха цяла Русия в революционен смут и през 1917 г. установиха комунистическо болшевишко правителство, напълно под техен контрол. В последвалите години на смут, революция и глад, евреите твърде жестоко отмъщават и убиват над 30 милиона бели руснаци, като по този начин унищожават най-добрите елементи от руското население. С това те унищожиха всяка съществуваща или потенциална руска опозиция или лидерство, както направиха във Франция 125 години по-рано.

ГУЛАГ – евреите твърдо контролират най-големия лагер за робски труд в света. Днес, повече от шестдесет години по-късно, евреите все още контролират твърдо, след като са създали най-дяволския и брутален лагер за робски труд в света. Еврейската енциклопедия цитира дълги списъци на градове и области, в които са се случили погроми, прогонвания и кланета, но списъкът на събитията е твърде масивен, за да се запише тук. 

ИСПАНИЯ 

евреите предават Испания на арабските нашественици. Евреите навлизат в Испания още през 6 век пр. н. е., идвайки заедно с финикийските търговци. От 612 г. сл. н. е. започва безмилостна война между местните жители и евреите, белязана от спорадични огнища и кланета. Евреите помогнаха на арабите да нападнат Испания през 711 г. чрез предателство отвътре. В продължение на няколко века евреите просперират под арабите и Испания става най-големият еврейски център по онова време. В християнската част на Испания евреите стават събирачи на данъци и „придворни евреи“ и скоро контролират както правителството, така и икономиката. Нашествието става толкова грандиозно (20-25% от населението са евреи) и толкова потисническо, че испанците реагират. 

Мюсюлмани Изгонени евреи. В Гранада през 1066 г., докато все още са под мюсюлманско управление, евреите са били нападнати и прогонени. Еврейската общност се възстановява, но отново е изкоренена от нашествието на алмохадите (мюсюлманите) през 1148 г. и евреите са или прогонени, или обърнати в мюсюлманската религия. В „Кордова“ евреите също са били изгонени или покръстени от Алмохадите през 1147 г.

Маранос – фалшиви християни. В християнската част на Испания вълна от кланета срещу евреите заля страната през 1391 г., особено в Кордова, Гранада, Сеговия и Севиля, и те станаха кръстени мараноси, открито изповядващи християнството, но оставащи тайни евреи по душа, верни на еврейската раса и религия.

Търси контрол над католическата църква. Скоро тези фалшиви християни започнаха да придобиват контрол над самата католическа църква. Заедно с истинските евреи, те сега контролираха църквата, правителството и икономиката и последва разпад, смут и гниене.

Испанците създават Инквизицията. Когато испанците отново се събудиха, че евреите са причината за тяхното нещастие, те отново реагираха. Под ръководството на Фердинанд и Изабела е създадена инквизицията, за да издирва маскираните евреи, представящи се като християни (известни като Маранос). Този процес протича едновременно, докато испанците водят всеобща война, за да прогонят мохамеданските маври от Испания. В тази война мараносите и евреите непрекъснато предаваха християните в полза на маврите. По-нататъшни кланета на евреите избухват спорадично в много градове. 

Испания прогонва маврите, евреите През 1492 г. Накрая, през 1492 г., след десет години война, Фердинанд и Изабела успяват да прогонят маврите и да обединят Испания. (Ние посвещаваме цяла глава на този драматичен епизод от историята в предишната ни книга, ВЕЧНАТА РЕЛИГИЯ НА ПРИРОДАТА.) През същата година те постановяват, че всички евреи трябва да се махнат от Испания до 1 август. Това беше извършено с решителност и решителност, завършвайки с най-голямото масово експулсиране на евреи дотогава. След като се отървава от евреите, историята на Испания след това разцъфтява в това, което е известно като своя Златен век. През следващите три века Испания просперира. Тя беше лидер в колонизацията и световната експанзия в Новия свят, Филипините и другаде. 

Хващане на Испания. Упоритите евреи обаче белязаха Испания за икономическо удушаване и отмъщение. До 30-те години на миналия век те са били достатъчно мощни, за да разкъсат Испания отново. Те подклаждаха и подклаждаха ужасно разрушителна братоубийствена гражданска война, която остави Испания в хаос. С помощта на Хитлер и Мусолини тази война беше успешно разрешена срещу еврейските комунисти, като Франко оглави новото фашистко правителство. 

ЗАКЛЮЧЕНИЕ 

еврейска заплаха – стара като история. От горната кратка история на евреите имаме убедителни доказателства, че еврейският проблем не е измислен от Адолф Хитлер през 20-ти век, а напротив, че евреите са били зъл паразит на гърба на цивилизациите в продължение на хиляди години. Тъй като такива паразити се концентрират върху плячката на продуктивните народи, те са били проклятие и бреме за белите народи много повече, отколкото за калните народи. 

Освен това наблюдаваме:

  1. Евреите са силно разрушителни в своите паразитни дейности, като първо нахлуват, след това подкопават и разболяват една бяла цивилизация, след което накрая я смесват и унищожават. 
  2. Евреите са неасимилируеми и непримирими. Войната между този биологичен паразит и Бялата раса е толкова непримирима, колкото тази между майката пионер и гърмящата змия, както беше споменато в предишна глава. Единственото решение на конфликта е пълният триумф на едната или другата страна.
  3. Ние от ЦЪРКВАТА НА СЪЗДАТЕЛЯ искаме да сме сигурни, че бялата раса е тази, която оцелява. Имаме Общата програма, Окончателното решение и Крайното вероизповедание, с които да го направим.
  4. За да установим нашата вяра и програма за оцеляването на Бялата раса, всичко, което трябва да направим, е да изградим и разширим, изградим и разширим организацията на ЦЪРКВАТА НА СЪЗДАТЕЛЯ. За тази цел ние трябва да платим цената и да направим каквито и да са жертви необходимо. Обричаме се, че никога няма да се изморим, никога няма да се отпуснем, никога да не се колебаем в нашата отдаденост за постигането на тази възвишена цел. 
  5. Ние одобряваме всякакви средства за постигане на победа и гледаме на Вечните закони на природата като наш морален водач - и Природата казва, че оцеляването е върховният морал, независимо от средствата. Затова трябва да се подготвим за предстоящата ожесточена борба и да се посветим на каузата, която обобщаваме като оцеляване, разширяване и напредък на нашата ценна Бяла раса. За тази свещена кауза никоя цена не е твърде висока, нито една жертва не е твърде голяма. Или е всичко или нищо - оцеляване или забрава. Ние избираме оцеляването, но не само оцеляването. Нашата неизменна цел е също така да разширим и развием благосъстоянието и превъзходството на нашата раса до висини, които все още не са достигнати и дори немечтани.



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744890
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031