Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2021 21:53 - "Q-Anon" поразително прилича на болшевишкия психо-оператор от 20-те години, известен като "Операционно доверие"
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 877 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 18.01.2021 21:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  "Q-Anon" поразително прилича на болшевишкия психо-оператор от 20-те години, известен като "Операционно доверие"  

image

17 януари 2021 г.
 Юлий Цезар  От Крис Менахан https://www.youtube.com/watch?v=r8vwzCMmjHk&feature=emb_title

http://www.renegadetribune.com/q-anon-bears-striking-resemblance-to-bolshevik-psy-op-from-1920s-known-as-operation-trust/

„Операция доверие“ е болшевишка операция за контраразузнаване, провеждана от 1921 до 1926 г., насочена към неутрализиране на опозицията чрез създаване на фалшивото впечатление, че мощна група военни лидери се е организирала, за да спре превземането на комунистите.

Ето едно изключение за операцията „Доверие“ от страници 13-14 от книгата на съветския дезертьор Анатолий Голицин „Нови лъжи за стари“ :

 

Приликите с пси-операцията Q-Anon “Trust The Plan ™” са забележителни.

От статията на Уикипедия за Operation Trust:

Операция "Тръст" е операция по контраразузнаване на Държавната политическа дирекция (ГПУ) на Съветския съюз. Операцията, която беше създадена от предшественика на GPU Чека, продължи от 1921 до 1926 г., създаде фалшива анти-болшевишка организация за съпротива, „Монархистки съюз на Централна Русия“, MUCR, за да помогне на OGPU да идентифицира истински монархисти и анти- Болшевики. Създадената фронт компания се наричаше Московска общинска кредитна асоциация.

[...] Един западният историк, който имаше ограничен достъп до файловете на Trust, Джон Костело, съобщи, че те се състоят от тридесет и седем тома и са толкова озадачаващо вълнение от двойни агенти, променени кодови имена и блокиращи операции за измама със „сложността на симфонична партитура ”, че руските историци от разузнавателната служба са имали затруднения при отделянето на факти от фантазията.
Това звучи като глупости в стил Конфуций, изнесени от Q-Anon.

Генерал Флин наш генерал Бруслив ли е?

Q-Anon накара поддръжниците на Тръмп, които бяха прави да се ядосват за престъпния характер на нашата управляваща класа, се заблуждават с фантазии, че „белите шапки“ в армията ще ни спасят, докато главният прокурор Уилям Бар беше зает да прикрива Джефри Епщайн дело и администрацията на Кушнер беше заета с опрощаването на измамници, които дариха на института „Алеф“ и освободиха предателя Джонатан Полард от предсрочно освобождаване, за да „направи алия“ в Израел .

Точно както опозицията беше изтласкана и арестувана от операция Trust, потенциално десетки Q-Anoners бяха извадени и арестувани в резултат на похода на Капитолия. 

Много от неоконите в нашето правителство са буквалните потомци на троцкисти , така че не е изключено те да извадят един и същ трик два пъти.

Тази операция Q-Anon имаше известен удар - вярващият в Q ветеран от ВВС Ашли Бабит беше ужасно хладнокръвно екзекутиран от полицай от Капитолия и превърнат в мъченик - но движението доведе до тонове привърженици на Тръмп, хвърлени в затвора и етикетирани като вътрешни терористи.

Сега администрацията на Байдън планира да използва събитията от 6 януари, за да оправдае PATRIOT Act 2.0, който има за цел да инкриминира всички инакомислещи като вътрешен тероризъм.

Необолшевишката им революция е почти завършена.

Не се изискват „анонимни изтичания“ от „тайни служители на военното разузнаване“, за да станат свидетели на конспиративно предателство, което правителството ни извършва на открито!

  •  Zyklon B и германските камери за почитане
  • Норвегия разследва 29 смъртни случая при пациенти в напреднала възраст след ваксинация срещу Pfizer Covid-19 





Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. saankii - ами даа да даа!!!
18.01.2021 22:21


ето, това е Анализ..на блогер с милиони чЕтенки..
Революцията, ще започне в Русия, и ще завърши ,пред Капитолия)
...защо? защото, Кукловодите, са едни и същи...по целият Свят..
кажи го и на пишман..анализаторката - Кю Анонката, бабамилейдиту..
....това Е Третата Война на Илюм, масон.ЕЛит, които, си имат план от пр 250г
писала съм по това..ехее, преди 5 години..
точно така...имаш и попадения,захари..)
цитирай
2. saankii - обичам, да бъда..убедителна, и безкомпромисна )
18.01.2021 22:29
тук Баба46, определи Гл Клоун за тази Роля, покрай спорният "Пейтриът Акт"
...и за него, съм писала, хораа))
не пускай кьорфишеци захарии...послушай ме..

/Сега администрацията на Байдън, планира да използва събитията от 6 януари, за да оправдае PATRIOT Act 2.0, който има за цел да инкриминира всички инакомислещи като вътрешен тероризъм
цитирай
3. zahariada - Да
19.01.2021 09:25
Много вярно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746121
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031