Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2020 20:59 - Българско злато
Автор: bdenkov Категория: Туризъм   
Прочетен: 407 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На 12-ти Септемврий 1944
специално обучената в терористична работа агентка на Съветското външно разузнаване е Царство България убива с изстрел в упор ПОСЛЕНАТА НАДЕЖДА НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ ДА ИЗБЕГНЕ ОКУПАЦИЯ ОТ СЪВЕТСКАТА АРМИЯ, КАТО ЗАСТРЕЛВА НИЩО НЕ ПОДОЗИРАЩИЯ ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТ АТАНАС СТЕФАНОВ НА ПЪТЯ МЕЖДУ СОФИЯ И ПЛЕВЕН НЕДАЛЕКО ОТ ГРАД ЛУКОВИТ.

Според геологическите изследвания направени чрез спектров анализ на територията на Европа от спътници,
България се оказва страната с най-богатите златни находища, но тези находища или не се експлоатират или се експлоатират от чужди фирми и България получава само около 1% от добива на златото, според ГЛУПАВО ОФОРМЕНИ ДОГОВОРИ С ТЕЗИ ФИРМИ В РАННИТЕ ДНИ НА "ДЕМОКРАЦИЯТА"
Явно България е богата на злато,
но не и на АКЪЛ!!!

Договорите съвсем не са глупави!1% за държавата,но никой не смее да каже колко процента взимат политиците,защото има жена и деца!

Предполага се, че няколко души които са свързани с подписването на тези "грабителски" и "неравностойни" договори получават по МНОГО ЗАВОАЛИРАН НАЧИН ПАРИ, като са консултанти, членове на бордове или просто служители на ДЪЩЕРНИ ФИРМИ на главните фирми които се кярят от глупавите договори.
Също така децата им се оказват много талантливи и умни и СПЕЧЕЛВАТ БЕЗ ВРЪЗКИ И САМО СЪС СПОСОБНОСТИТЕ СИ пълни стипендии в най-престижните университети на Запад.
Тези стипендии са по $100,000 - $150.000 на година и включват малък апартамент (за някой и голям) в кампуса на университета, малка лека кола, и достатъчно джобни пари като заплата на среден служител за да могат без проблеми да се хранят в поддържат.
В тези СКЪПИ университети те учат с децата на Западната върхушка и след завършване започват работа някъде на Запад ПРОСТО ЗАЩОТО СА МНОГО СПОСОБНИ, а не защото преди години родителите им в България са сключили глупави договори с родителите на техните работодатели на Запад.

Дори договорите за добив на злато в Южна Африка са по-изгодни.

Човек трябва да е много тъп,че да не се сети как се пълнят банкови сметки в офшорни зони.

Някой от вас,наясно ли е,как се добива злато ?! Защо според вас,преди 1989година,като бяха наши тези находища,в държавата не влизаше и лев,а бяха на загуба? Крумовградското не беше и разработено,поради липса на технологии и средства...Сещате ли се,че за да вадиш злато,трябват милионни инвестиции,каквито нашата държава няма и скоро няма да има,а концесиите са за 5% за държавата ,ако се не лъжа,при 1-2% средно за света.И накрая се замислете ,защо се въртят тези стари песни ,,за златото ни,, като при всички варианти държавата няма да се занимава с добив,а вероятно някой нов Пеевски ,от който и лев няма да види никой българин?! Както не вижда нито от Лафка,нито от вестниците му,нито от Булгартабак,нито от нищо . Вероятно за да не се замислите,защо Лукойл например не е дал и стотинка печалба за 20 години работа в България на държавата,а в съседна Румъния ги осъдиха да платят 2,5 млрд евро глоба за неплатени данъци и гешефти с горива.....



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. soeasy - алооо, капитан Леши,
25.01.2020 21:07
тоя спам, дето го правиш, е простащина,
която бие комунистите
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bdenkov
Категория: Музика
Прочетен: 356707
Постинги: 591
Коментари: 295
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031