Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2020 22:27 - Варненски бизнесмен. Спомени.
Автор: bdenkov Категория: Политика   
Прочетен: 593 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Имаше във Варна едно простичко момченце с прякора Ванко-Муча.
Но сестра му работила на Златни Пясъци.
Някакъв Западно Германец се сдушил с нея и решил да се ожени за нея и да я вземе да живее при него в Западна Германия.
КОЙТО ПОМНИ ОНЕЗИ ВРЕМЕНА,
ЗНАЕ, ЧЕ ТЕЗИ НЕЩА НЕ СТАВАХА САМО ПО ЛЮБОВ,
А СЕ ИЗИСКВАШЕ И БЛАГОВОЛЕНИЕТО НА ОРГАНИТЕ И ОРГАНИТЕ НА ОРГАНИТЕ И Т.Н.
Както и да е може и да не са участвали органите на органите,
но без решаващото участие на органите не можеше да се излезе в чужбина даже и по любов и с брак, но и такива неща макар и много трудно ставаха и когато станеха ЦЯЛАТА РОДА НА ИЗЛЯЗЛАТА В ЧУЖБИНА БЪЛГАРСКА МЛАДОЖЕНКА, СТАВАХА "НАШИ ХОРА" И ЗАПОЧВАХА ДА РАБОТЯТ ЗА ОРГАНИТЕ ПО МАЛКО ИЛИ ПО МНОГО, КОЛКОТО ИМ СТИГА УМА И СПОСОБНОСТИТЕ И НА ТЯХ И НА ОРГАНИТЕ.
И Ванко-Муча стана изведнъж Ванко-Тариката, започна да се носи с дрехи и маратонки от Западна Германия и всеки умираше от завист за парцалките и дрънкулките му и популярните мацки започнаха да се въртят около него защото ТОЙ БЕШЕ ПОВИШЕН ОТ ОРГАНИТЕ В РАНГ, ПО-ГОЛЯМ ОТ ОБИКНОВЕННЕН ТЪП БЪЛГАРСКИ БЕЗПАРТИЕН (КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН)
Дошли промените и Ванко (вече Тариката) който едва изкрета през прогимназия и гимназия (ако е изобщо завършил нещо) СЕ ОКАЗАЛ ГОРД СОБСТВЕННИК НА ДОСТА ГОЛЯМА ДОХОДНА ЗАГРАДА В ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ, КОЯТО НОСИ ОТ НАЕМИ ПО 250,000 - 300,000 Западно Германски марки на месец ли е било или на година не знам със сигирност.
И ВАНКО-ТАРИКАТА ЗАПОЧНАХА ДА ГО НОСЯТ НА РЪЦЕ И ДА ГО ПРЕВЪЗНАСЯТ КАТО НОВА ЗВЕЗДА НА НОВОИЗЛЮПЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЧАСТЕН БИЗНЕС.
Никой даже не се замисли как така едно скромно и простовато момченце което едва е изкретало през прогиманзия, ИЗВЕДНЪЖ НАМЕРИ ТОЛКОВА УМ И ЗНАНИЯ ДА ВЪРТИ МЕЖДУНАРОДЕН БИЗНЕС И ТО С СТОТИЦИ-ХИЛЯДИ ЗАПАДНО ГЕРМАНСКИ МАРКИ И ДАЖЕ МИЛИОНИ И ДА СЕ СПРАВЯ С ПЕРСОНАЛ ПОДДЪРЖАЩ ТАЗИ ГОЛЯМА СГРАДА, ПРАВНИ ВЪПРОСИ, НАЕМНИ ДОГОВОРИ НА НЕМСКИ, ДОГОВОРИ ЗА РЕМОНТИ, ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ В ГЕРМАНИЯ И БЪЛГАРИЯ И Т.Н.
На никой не му мина даже през главата,
ЧЕ МОЖЕ ДА Е ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ НА НЯКОКОГО?????
И този НЕИЗВЕСТЕН НЯКОГО, да си го поизползва известно време и после да се оттърве от него.
Но след няколко годишно щастливо царуване, един слънчев ден съседите по апартамент на Ванко-Тариката, които не го били виждали от около два месеца и мислели, че е в Западна Германия,
усетили един много неприятен мирис да излиза изпод прага на апартамента на Ванко-Тариката и се обадили на Полицията да дойде да види какво става в този апартамент, да не би да му е умряла котката, кучето или продуктите в хладилника му да са започнали да се разлагат?
Пристигнала Полицията отворили вратата и какво да видят Ванко-Тариката бил застрелян, заклан или на прост език УБИТ преди около два месеца и мършата му се разлагала.
ТА И ИСТОРИЯТА НА ВСИЧКИ ГОЛЕМИ И МАЛКИ БИЗНЕСМЕНИ НА РАННИЯ ПРЕХОД Е ПОДОБНА - ПОСТАВЕНИ ЛИЦА НА НЯКОЙ СИ, КОЙТО ПРЕДПОЧИТА ДА ОСТАНЕ АНОНИМЕН, В СЯНКА И ЗАД КУЛИСИТЕ НА СЦЕНАТА.
А героите на сцената на трагедията "Прехода" написана съвместно от ДС и КГБ, се търкалят мъртви на сцената в края на всеки акт на пиесата.
Публиката ръколяска и се покланя на изнасяните от сцената трупове.
И започва акт следващ на пиеската "Прехода" - на сцената излизат нови бизнесмени, и на тях някой им дърпа конците зад сцената и в края на този акт, и те зе търкалят мъртви по сцената и т.н.



Гласувай:
2



1. anetta - Всяко нещо..
24.01.2020 22:41
си има цена, само човешкият живот в България е на безценица.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bdenkov
Категория: Музика
Прочетен: 356853
Постинги: 591
Коментари: 295
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031