Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2020 21:08 - Народопсихология ! Комунистическа философия.
Автор: bdenkov Категория: Поезия   
Прочетен: 247 Коментари: 0 Гласове:
0



Българския простак не е уникален както обикновенно се смята в България.
Простотията и простащината са нещо универсално и се срещат навсякъде по света в същите форми и изяви.
Но за разлика от света в България простотията и простащианата се толерират и са станали възприета норма на поведение.
Кой ще промени това положение след като самите простаци нямат съзнание или умствени способности да проуменят, че са простаци???
В България много често ако направиш безспорна услуга или окажеш помощ на Българския простак,
той започва да се чуди:
"ЗАЩО, този ми даде пари, ЗАЩО ми направи услуга, ЗАЩО ми помогна, и т.н."
И след като не му стига ума да проумее, че това е просто безкористна помощ, той заключава "мъдро":
"Абе не мога да разбера как тоя иска да ме изкунди, но няма да стане на неговата. Такъв номер ще му скроя, че да ме помни И ДА НЕ МЕ МИСЛИ ЗА ПО-ПРОСТ!!!!!!"
И наистина ти скроява някоя голяма мръсотия детода се чудиш защо и заради какво.
А то е защото си направил безкористна услуга на говедото, а то си е тъпо и просто и си мисли, че изкаш да го прецакаш някак си.

В Шумен научих следният лаф: Направи добро изяж лайно!

Ти ,за мен не си етнически българин ,второ ,имаш комплексарско мислене ,трето, имаш фобия, фактологията да се нищи по логичен път,и четвърто,изповядваш идеология ,близо до екстремизъм без убежна точка.Жалко ,че ще загубя твоето колоритно присъствие.Може да съм нестандартно мислещ ,но не дотолкова ,че да си говоря със стената ,все едно ,че е ДУЧЕ. На практика,минавам на безсигнално.Едва ли това ще промени стила ти на поведение.Това не е обаче мой проблем.Виждам ,че и от поп музика почваш да се интересуваш ,my pleasure !

Хита на Дийн Мартин за 1955 изпълнен от Гайл Сторм
Memories Are Made Of This
Gale Storm
(1955)with lyrics

Мелодията на песента "Memories Are Made Of This"
е използвана за
химн на стотиците хиляди Унгарските бежанци, които през следващата 1956 година са били принудени да бягат след разгрома на Унгарската антикомунистическа революция смазана от танковете на Съветската армия

"Honvбgy dal"
https://www.youtube.com/watch?v=INWZKnxuT_0

Същатата мелодия е веднага използвана за химн на Немските бежанци които са били прокудени от родните си места 10 години по-рано
Freddy Quinn
"Heimweh (Dort wo die Blumen blьhn)" 1955

https://www.youtube.com/watch?v=Yx6gAylnxs0

Всичкото много интересно и лаф-мухабета е увлекателен и заинтригуващ,
ИМА САМО ЕДИН КОСУР!!!
И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ И НА ГЕРМАНИЯ ОТРИЧАТ ДА ИМА ТАКОВА НЕЩО КАТО КАНЦЛЕРСКИ АКТ!!!
Много добре би се представила България индивидуално и даже отборно АКО РАЗТЯГАНЕТО НА ЛОКУМИ СТАНЕ ОЛИМПИЙСКА ДИСЦИПЛИНА

Че кой не знае защо скиорката ,и всички останали нелицеприятни пояснения , се държи така неадекватно и на моменти показва поведение на ДЕБИЛ. КАНЦЛЕР ПАКТ е ключът от бараката !! Изтича чак през 2099 година !!

Никой сериозен източник не е потвърдил съществуването на "Канцлерски Акт"
Това са брътвежи на безотговорни фактори.

Koй мислиш ,че ще потвърди НСА или ония от окръг Колумбия Актът е наложен още на АДЕНАУЕР ,и мисля ,че даже съм чел нещо недоизказано, лично от него.Германия има статут на окупирана територия .Базите на САЩ са около 300 ,само в Германия .Не говоря само за военни.Недков може да е доста нелицеприята персона ,но никога няма да се излага да плещи безсмислици .Той е доста далеч и в иерархията и в информацията за да си позволи така да се дъни .

През 18-ти век Масонството е било едно оръжие на просветените монарси срещу доминацията на църквата в определени сфери на живота, реазделение на сферите останало от феодализма, което е било "свещенна крава" даже и през 18-ти и 19-ти век.
За това са
действали чрез тайни организации в които са влизали само "посветени".
Това време е минало много отдавана.
По време на Великата Икономическа Депресия 1929-1945, повечето ложи си губят парите и имотите и остават само като юридически лица без каквато и да било собственност. Някой успяват да запазят част от парите и имотите си и сега я карат, но доста скромно.
Само в България, Масонството е смятано все още за велика сила.
Той може да е на върха на йерархията, но каква му е йерархията?

Много те уважавам ,но не за пръв път забелязвам непоносимост към чуждо мнение.Ако така я караш ,може посланията ти да станат монологични

Сега в Германия има не повече от 55,000 войски на САЩ, които днес са там като част от обединените сили на НАТО. Когато Русия нахлу в Донбас тези войски бяха подсилени с една бронирана бригада от Колорадо.
След рухването на Берлинската стена и изтегл
янето на Съветските войски от Източната окупационна зона, правителството на САЩ също искаше да отреже този разход и да изтегли напълно войските си, но по настояване на Бундес правителството остави там скелет, който може да послужи при нужда от по-голямо Американско присъствие в Германия.
Консервативното Британско правителство също искаше да отреже този безсмислен разход, изтегли около 11,000 Британски военослужещи и там останаха 5,200 и те ще бъдат изтеглени през 2020 година.
Френското военно присъствие е символично има договор според който последния Френски войник трябва да напусне Германия през 2018.
Германците се опъват срещу напускането на чуждите войски защото освен редовното харчене което те правят в Германия по местните магазини, барове, ресторанти и т.н. САМИТЕ БАЗИ, купуват от местни фирми почти всичко и ползват местни услуги като се почне от чистачи и водопроводчици и се стигне до лекари и банкери.
И докато чуждите бази са в Германия, Германия разчита на тях за собствената си отбрана и няма нужда да харчи "грешни" пари за този деот клати дърветата.
Или както се казва на шега:
Най-важната последица от Втората Световна Война е това, че
Евреите от търговци станаха войници,
а Германците от войници станаха търговци.

Maiki -------------- Ти сериозно ли омаловажаваш массонските саттанисти, ... прах в очите... или не си наясно наистина...? Много интересни неща Ни разказваш... ами Ние сме си тийн-ейджъри... продължавай - вярваме ти на всяка дума.

Ето това е интересно да се прочете по повод на този филм. https://de.wikipedia.org/wiki/Reichsb%C3%BCrgerbewegung





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bdenkov
Категория: Музика
Прочетен: 359168
Постинги: 591
Коментари: 295
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930