Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2020 21:18 - "Коктейл Судоплатов"
Автор: bdenkov Категория: Изкуство   
Прочетен: 351 Коментари: 0 Гласове:
0



Едно нещо ми е направило впечатление, като съм говорил с хора минали през тези чуждестранни колежи, даже Военното Училища, и Българските ДЪРЖАВНИ елитни Търговски, Класически и Полукласически гимназии в които се е приемало след 4-то отделние
(само Дойче щуле в Русе е имало детска градина и Немско училище от 1-во до 4-то отделение доколкото съм чувал)
Което ще рече всички ученици са отивали в тези училища само със домашно възпитание.
В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ ТЕЗИ 11-12 ГОДИШНИ ДЕЦА СА ПРОИЗХОЖДАЛИ ОТ ЗАМОЖНИ БЪЛГАРСКИ СЕЛСКИ СЕМЕЙСТВА, В КОИТО ХРАНЕНЕТО Е СТАВАЛО СЕДНАЛИ ПО ТУРСКИ НА ПОДА ИЛИ НАЙ-МНОГО НА ЧЕРДЖЕ ИЛИ ВЪЗГЛАВНИЦА, ОКОЛО КРЪГЛА СОФРА КАТО ВСЕКИ Е ТОПЯЛ ИЛИ ВЗЕМАЛ ХРАНА ОТ ОБЩИ ПАНИЦИ В СРЕДАТА НА СОФРАТА.
РЯДКО СА СЕ ИЗПОЛЗВАЛИ ПРИБОРИ ЗА ХРАНЕНЕ КАТО ВИЛИЦИ И ЛЪЖИЦИ И ЗА СЪЛФЕТКА Е СЛУЖЕЛ РЪКАВА.
ИЗВЕДНЪЖ СЛЕД КАТО СА ПРИЕТИ В ТЕЗИ УЧИЛИЩА ТЕЗИ 11-12 ГОДИШНИ БЪЛГАРСКИ СЕЛЯНЧЕТА СА БИЛИ ПРИНУЖДАВАНИ ДА СЕ ХРАНЯТ ТАМ В ОБЩИ СТОЛОВИ СЕДНАЛИ НА ВИСОКИ СТОЛОВЕ ОКОЛО ДЪЛГИ ИЛИ КРЪГЛИ МАСИ,
КАТО ВСЯКО ЯСТИЕ Е БИЛО СЕРВИРАНО ОТ ПЕРСОНАЛА НА СТОЛОВАТА ИЛИ ДЕЖУРНИ УЧЕНИЦИ В ОТДЕЛНА ЧИНИЯ ИЛИ СЪД И ВСЕКИ Е ТРЯБВАЛО ДА ИЗПОЛЗВА ИНДИВИДУАЛНИ ПРИБОРИ ЗА ХРАНЕНЕ КАТО ЛЪЖИЦА, ВИЛИЦА, НОЖ, ДЕСЕРТНА ЛЪЖИЧКА, ВИЛИЧКА И НОЖЧЕ И РЕДИЦА СПЕЦЕФИЧНИ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ЯСТИЯ ПРИБОРИ ЗА ХРАНЕНЕ.
ПРИ ТОВА СЕ Е СЪБЛЮДАВАЛО СТРИКТНО ЗА СПАЗВАНЕТО НА ДВОРЦОВА ЕТИКЕЦИЯ НА ХРАНЕНЕ И ПОВЕДЕНИЕ НА МАСАТА,
УЧЕНИЦИТЕ СА БИЛИ ОБУЧАВАНИ В ТОЗИ ЕТИКЕТ И ТЕЗИ ПРАВИЛА,
И НЕ СЕ ДОПУСКАЛО НАРУШАВАНЕТО МУ ПОД СТРАХ ОТ ИЗКЛЮЧВАНЕ.
Всичко се е съблюдавало, като например:
Как трябва да се дъвче храната,
как да се говори на маса по време на хранене (абсолютно тихо, ако изобщо е било разрешено говорене по време на храна.
Как да се държат и с коя ръка приборите за хранене.
Размера на хапките и т.н. - стотици правила идващи от дворцовата етикеция на Европейските кралски дворове.
И тези поколения минали през тези училища спазваха този етикет докато бяха живи.

image


Носията може да е от Горна Джумая (днес Благоевград), но снимката сигурно е правена на някакъв народен събор във град Варна на плажа от дясната страна на Централния Мост с ресторант Централен Мост на втория етаж.

image







Легендата за Еней е записана още през 1-ви век П.Н.Е. от Римския поет и историк Вергилий (70 - 19 ПНЕ) и е класическо произведение на Западно Европейската Литература изучавано до ден днешен във всички училища на Запад.
Според тази легенда прадедите на Римляните са били оцелелите Троянци, които са били родствени на Тракийците,
което е потвърдено в Илиадата на Омир и всички други древни източници.
Римските историци още на времето определят произхода на 12 Римски императори като Тракийски.
Спартак е според всички историци Тракиец.
САМО БЪЛГАРИТЕ КОИТО ЖИВЕЯТ В МОМЕНТА ОТ ОКОЛО 1,500 ГОДИНИ В ЗЕМИТЕ НА ДРЕВНА ТРАКИЯ КАЗВАТ, ЧЕ СА ПО-МАЛКИ БРАТЯ НА ГОЛЕМИТЕ СИ СЕВЕРНИ БРАТЯ.

На 23-ти Август 1943 Българския Цар Борис III на път за двореца Царска Бистрица в подножието на Рила планина, придружен само от личния си секретар Станислав Балан, се отбива в Съветското посолство в София недалеч от двореца за кратка среща с неизвестно лице от това посолство.
На тази неофициална среща Царя отива облечен съвсем неофициално - в ловджийския си костюм с който е тръгнал на лов в Рила планина.
Настоява секретаря му Станислав Балан да остане в автомобила и сам да се срещне с това мистериозно лице от Съветското посолство.
След около половин час Царя излиза от Съветското посолство, не споменава нищо за това с кого се е срещнал и защо, ОСВЕН ФАКТА, ЧЕ СА ГО УГОСТИЛИ С ТИПИЧНИЯ РУСКИ ЧАЙ.
Има съмнения, че в този чай е имало специална бавнодействаща отрова, която журналистите са нарекли
"Коктейл Судоплатов"

Това е истината за смъртта на Борис Трети

Май самия Станислав Балан споделя с близки на него хора,
че самия Цар Борис, след като изведнъж се е почувствал много зле, се е усъмнил в личен разговор с него, че чая с който са го угостили в Руското посолство е бил "Коктейл Судоплатов".
Но дълги г
одини съдения от Народния Съд и лежал в затвора Станислав Балан е твърдял, че термина "Коктейл Судоплатов" е бил изкован от журналисти.
Същотото мнение са имали и двамата Немски лекари пристигнали веднага да помогнат с лекуването на Царя, за това отказват да подпишата Смъртия Акт изготвен от Лекаря на Двореца.
Когато е запитан защо не са подписали Смъртния Акт и дали те имат различно мнение от това на Лекаря на Двореца, те тактично премълчават.
Но когато са запитани пряко:
"Каква е причината за смърта на Цар Борис?"
Единия от Германските лекари отговаря:
"Типична Балканска смърт."

Отровите са традиции за Кремъл, скоро ВлБуковски каза,че лабораторията за отрови там се усъвършенства,а той ги познава добре

Най-вероятно Сталин е дал нареждането да се елиминират всички Български политици, които може да предотвратят пълната и безусловна капитулация на Царство България и окупацията на страната от Съветската армия.
Практическото отравяне на Цар Борис III-ти
е било извършено от професионалната Съветска агентура в България и по-специално София.
Има данни, които се подминават или отричат, че Хитлер дава съгласието си Царство България да напусне войната и по този начин да се избегне окупацията на царството от Съветската армия в края на войната.
Цар Борис III-ти е бил много ентусизаиран от тази възможност и е прибързал да се срещне неофициално с представител на СССР в София на техен терен И ТОВА СЕ ОКАЗВА ФАТАЛНА ГРЕШКА.

От Великия Съветски Съюз абсолютно всичко може да се очаква!!Каква Съдба и..... Каква Мерзост, наистина! Бог да Въздаде на,, Заслужилите"до края на Света!





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bdenkov
Категория: Музика
Прочетен: 356671
Постинги: 591
Коментари: 295
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031