Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2020 11:36 - Обективно погледнато
Автор: bdenkov Категория: Други   
Прочетен: 294 Коментари: 0 Гласове:
0



Обективно погледнато ДНЕС БЪЛГАРИЯ Е СТЪПКА НА РУСИЯ В ЕВРО СЪЮЗА. Българи, Руснаци и хора с двойно Руско и Българско гражданство перат чрез членството на България в Евро Съюза милиарди рубли и ги превръщат в законно Евро на техни лични сметки в Западна Европа.
Същото е вярно и за Турците в по-малка степен. Хора с двойно Турско и Българско гражданство използват членството на България в Евро Съюза за да въртят Турски бизнес в Евро Съюза и да си трансферират Турските Лири в Евро, тъй като никой не знае колко дълго време Турската Лира ще е стабилна.
Същото важи и за други страни НЕ ЧЛЕНКИ НА ЕВРО СЪЮЗА граждани на които имат двойно Българско гражданство.
В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ Е СВЕЩЕННА КРАВА (дойна) ЗА ХИЛЯДИ ТЪМНИ БИЗНЕСМЕНИ ОТ СТРАНИТЕ НЕ ЧЛЕНКИ НА ЕВРО СЪЮЗА, КОИТО ЧРЕЗ ДВОЙНО БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО ИМАТ СТЪПКА В ЕВРО СЪЮЗА И ПЕРАТ МИЛИАРДИ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ.
ТОВА САМО ПРОСТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕ ГО Е ОСЪЗНАЛ.
БЪЛГАРИЯ ДНЕС Е НАПРАВО МЕКА И БОЖИ ГРОБ
ЗА ОНЕЗИ КОИТО ДРУГОЯЧЕ НЕ МОГАТ ЗАКОННО ДА СЕ ШМУГНАТ В ЕВРО СЪЮЗА

3 000 000 с турско гражданство само в Германия без тези които са в Белгия и Холандия,Руснаци /навсякъде където има казина в Европа ,там са и руснаци ,Карлови Вари,Баден /Баден,Париж...,Италианци в Щатите,Гърци в Щатите,Мароканци,Конгоанци и т.н. в Италия и Франция в Скандинавия!!!!Задръж си коментарите за простия народ!!!!

Никъде не можеш да отидеш с два куфара пълни с пари и да ги инвестираш. Навсякъде ще започнат въпроси и разследвания. Процеса на пранато на пари не е толкова прост колкото им се вижда на хората които никога не са имали големи пари.
В България опред
елени хора си имат определени канали да се вкара и изкара всичко и да се инвестира всичко.
Парите се вкарват в България и тук добиват известна законност, защото има хора които срещу скромно заплащане си затварят очите.
Един път като са инвестирани в България и минали на първа ръка през няколко имотни и финансови транзакции, те могат да се отправят към Западна Европа и да се инвестират в съвсем законни финансови инструменти, имоти или бизнеси.
След известно време, вече напълно изпрани и чистички може да напуснат Европа през където и да било но винаги е най-добре да излязат пак през България.
И следващия транщ и т.н.
Колкото и Руснаци и Турци да има по света, ако си мафиоз ти не можеш да отидеш при койтои да било Руснак или Турчин и да му предложиш стриктно погледнато криминални дейности. Руснаците и Турците свързани със старата комунистическа камарила си имат доверието и установените практики в България и с местни хора. Не е толкова просто да отидеш на ново място и да кажеш "дяк, здрасти, хайде да перем пари"

Най бързия начин ,да се сближиш с един човек е,да извършите общо престъпление!!!....пишеше някъде!Да не говорим с какво е построен Хонг Конг!!!!


Абе и престъпноста е занят и има много нива.
Който краде като Шура Балаганов дамски чанти с 1 рубла и 75 копейки бдителни и съзнателни граждани го задържат, милицията го арестува и лежи в затвора.
Който краде по 20 и няколко милиона долара народна
пара както Секретаря на ЦК на БКП Димитър Станишев, го пускат поради недостатъчни доказателства, отлагат делата безкрайно и накрая се изсулват и парите така и не се намират.
И синовете му твърдят, че сами са си заработили всяка стотинка.

Това важи за целия свят ,не само за България!Шефа на Волксваген ,дали ще лежи в затвора–


Шефа на Волксваген прави качествени и евтини автомобили.
Секретаря на ЦК на БКП Димитър Станишев е подпомагал "братски" партии в чужбина с народна пара,
т.е. е подпомагал комунистически и леви движения.

Има май известна разлика в това което двамата са правили???

" комунистическия колос " България, руски троянски кон ...какво да го сравняваме с други държави,просто е загуба на време.Ние сме дъното,бяхме такива в СИВ..и сега в ЕС, бледа московска сянка


И както казваше Бай Иван:
"Нищо ново под слънцето!
Па днеска се случи облачно и даже и слънце няма.
Ама и това не ние за сефте!"

BULGARIAN CHURCH NOMINATED FOR NOBEL PEACE PRIZE FOR SAVING JEWS
BYTAMARA ZIEVE MARCH 13, 2017 02:49
Israeli group seeks support for recognition of Independent Orthodox Church’s bravery during WWII.
Bulgarian-Israeli lawyer Moshe Aloni is seeking support for a campaign to award the Nobel Peace Prize to the Bulgarian Independent Orthodox Church, for protecting the country"s Jewish minority during the Holocaust.
Aloni, head of the Committee for Friendship between the Israeli and Bulgarian Advocates, nominated the church in January for its "brave acts of heroism" including voting unanimously to condemn antisemitic laws during World War II and for going against planned deportation of the country"s 48,000 Jews to Nazi death camps in Europe.

БЪЛГАРСКА Църква номинирана за награда за мир за спасяване на евреи
БИТАМАРА ЗИЕВЕ МАРТ 13 г. 02:49
Израелската група търси подкрепа за признаване на смелостта на независимата православна църква по време на Втората световна война.
Българско-израелският адвокат Моше Алони търси подкрепа за кампания за връчване на Нобеловата награда за мир на Българската независима православна църква за защита на еврейското малцинство на страната по време на Холокоста.
Алони, ръководител на Комитета за приятелство между израелските и българските адвокати, номинира църквата през януари за " смели актове на героизъм включително гласуване единодушно да осъди антисемитските закони по време на Втората световна война и за това, че е против планираното депортиране на страната 48,000 евреи в нацистки лагери на смъртта в Европа.
http://www.jpost.com/Diaspora/Bulgarian-church-nominated-for-Nobel-Peace-Prize-for-saving-Jews-483975





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bdenkov
Категория: Музика
Прочетен: 356671
Постинги: 591
Коментари: 295
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031